Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nisam politolog, zanima me kakva je "mudrost" u zakonu, da nakon pravosnaznih sudskih presuda, neki politicar moze umanjiti ili ukinuti kaznu, zar to nije u sukobu sa modernim demokratskim naukom??? Takva praksa me podsjeca na autokratsku vlast!
Pa demokratija ti je upravo autokratska vlast samo sto autokrata nije covjek...
Jos su jednog dodigi pomilovali, onog sto je davio starice. Serijskog ubojicu pomilovali i dali mi posao da cuva laktasko govedo. I onda kazu da je on politicar. Obicni mafijas
OVO STO DODIK RADI NEMA VEZE SA POLITIKOM ON JE BIO SVERCER PA PRERASTO U KRIMINALNU MAFIJU.
Srpska posla
Nevjerojatno šta čovjek radi u manjem BiH entitetu. Diktatura čista. Kom Jong iz Sjeverne Koreje je ostao zabezeknut,šta radi otac nacije
Al zato bi trebalo uvest u zakon u naredni 5 godina ako bude zaustavljeno lice sa vise od 0.3 promila alkohola jazna zatvora do 5 god
A svojevremeno je klix prenosio da od svih onih koji mogu pomilovati nekog presuđenog jedino Dodik nije nikoga pomilovao. Ima clanak u arhivi sigurno.
sad jedno 2 kile rakije upali dajc i na januarsku paradu
I ovakav Idiot vodi BH entitet,na zapadu mu nebi Dali ni Kiosk da vodi.
Mogao si Dodo i mog malo pomilovati
Kriminalci pomiluju krimanlce, nista novo i mogu slobodno reci ocekivano. 90% onih na vlasti je za zatvora, a mi ostali smo im domacini koji finansiraju njih i njihove krpelje da bi ovi mogli zivjeti u luksuzu i neradu.
A policajcu bleje
"Trivunović je vozio nedozvoljenom brzinom od 83 kilometra na sat, a od siline udara Babić je zadobio teške povrede od kojih je preminuo, dok je Trivunović ispao iz vozila i preživio" - ovdje je Bog napravio pogrešan proračun. A sjebo se i u proračunu zigota iz kojeg će izrasti Milorad.
Bruka , dobio dvije godine a Baja ovom odlukom sve zapržio. Sramota!!!!
stranka te prati, imamo velike planove s tobom .....
Sud I Tužilaštva nemaju svrhu postojanja dok je Dodika. On je svetac srpskog naroda. On rješava sve i donosi presude.
e moji kukavi bosanci navijate za ove zlikovce c€tnike islamiste diktature i nama ih jos pravdate dovodite u njemacku i austriju !
Kako se sad osjeća porodica poginulog babica dodo moj lijepi?