Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Od10.06.2018 pa svaki naredni dan od 17 do 18h se zaustavlja saobracaj bas u znak protesta cijena goriva u BIH...Ovo mora da se siri dalje, da cijela BIH bude obavjestena, znaci svi gradjani BiH 10.6.2018 u 17h staju na ulice gde god se nasli u tom trenutku, a bilo bi najbolje na glavnim ulicama.
HDZ + SBB pa vi glasajte. (Mrzim SDA btw)
sda nas mlati po usima
Jebbbo te bog, pa ima li više načina da se zaustavi ova pohlepa i pljačka? Kako kome para zatreba, samo uvede novi namet i niko nikome ne odgovara. Nad nama da ruska i albanska mafija vladaju bilo bi nam bolje.
Treba mu promijenit naziv iz eko u "EKI" test (lafo uradio).
Smjena ministara koji su PODOBNI a ne SPOSOBNI!!
GDJE JE NOVAC ???
Koje su stranke ovi ministri?
Obratiti se na adresu SBB-eja i HDZ-eja ciji su poslušnici postavljeni na mjesta ministara ..
Jusko iz SBB-eja i Denis iz HDZ.eja
Hebite nas, mi to volimo, mi to volimo, ah, ah........
Hebeš zemlju koja Bosne nema. :)
To je dil Radojice Gusinjca i Dragana Covica koji je puni taldjija u toj firmi sto ima direktni hajr od svakog tehnickog pregleda u F BiH,a patentirao ga rahmetli Hadzipasic,sada je u vlasnistvu Covicevog druga sto drzi i brze fakultete NIKAD NIJE KASNO,gdje su isto u talu kao i u jednom osiguranju. Radojica stavio reklamu na Avazov hotel u Nedzarice,a dobio i donaciju Neznalica Jusko je dobio zadacu da to zavrsi.Stave ti crijevo u auspuh, a lova ode u Siroki i to je taj biznis.
Central osiguranje, da te dopunim ako ne zamjeraš.. Svaka ti je mjestu ali to raja ili ne zna ili NEĆE DA ZNA!
Zasto sada nema SBB botova? Nekako sulav clanak bez njih :)
kad smo budale
ZASTO SDA I HDZ NE SMIJENE DENISA LASICA
Trazimo da nam se te pare vrate. GRADJANI BIH !
Obratiti se na adresu SBB-eja i HDZ-eja ciji su poslušnici postavljeni na mjesta ministara ..
Uhapsiti ministre Jusku (SBB) i Lasića (HDZ) i natjerati ih u zatvoru da održe sastanak jar ovako im ne daju njihovi bosovi šćepo zvani veliki i čovke zvani akademik
ufff sto je vlada jamila jamila posteno.......svi koji su platili vise mimo zakona trebaju da tuze
Banda lopovska