Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Esselamu alejkum. Da nam Allah dz.s. da sabura, da lakse podnesemo zimu. Poslije zime dolazinam lijepo proljece. Sa saburom se radovati Njemu i lijepom proljecu. Amin.
A zasto je na putu poledica? A zasto je kolaps radi 30-ak cm snijega? U najmanju ruku je sramotna izjava da je u Konjicu proglaseno stanje elementarne nesrece radi 25cm snijega. Gdje su zimske sluzbe? Zasto ne bacaju so po cesti? Na ovakvim temperaturama bi ceste trebale biti napola suhe da zimske sluzbe rade svoj posao.
Kao sto neko rece u SDA vukohebini od FBiH ; Zimska sluzba prvi snijeg docekala skromno u uzem krugu porodice.
Na putu je poledica a u krvi šljivovica, od tri puta, srednjim se ne luta !!!