Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma plati komsi nek te vozi ovo zaobilazim u sirokom luku
Cijena parking prostora u centru grada iznosi 2 km/h. U Sarajevu mislim da nikad ni jedan taksista nije potrosio jednu markicu, nego koriste stajališta kao privatno vlasnistvo. Sutra odo kod Suljagica platiti jedno 4 mjesta na standu oko Skenderije da se mucim trazit parking po cjeni od 2 KM po satu. Klosari obicni, 100 km za stajliste na godisnjem nivo. Ljudi de pokrenite akciju i platite to ljudima vidite da ne mogu ni 9 km mjesecno izdvojiti za parking u centru grada.
"_"Ustanovljeno je da se radi o propustu i sve je vraćeno na staro. Cijena taksistajališta je vraćena na 30 feninga, a 100 članova je dobilo pravo na produženje taksioznake i licence", naveo je Suljagić." Sabotirao vas Bubica. Hoće li odgovarati za ovaj propust? Kod sve propust do propusta, a niko ne snosi bilo kakvu odgovornost.
ima li veci klosara od ovih taksista ima mozda 10% fine i kulturne raje koja vozi taxi ostali fujjj
Odustali ste od lijepih manira......odustanite i od svega....pliiiiiiiiz... ;-))
kratka im bila relacija za protestnu vožnju pa odustali
Popišam ti se na vlast, koja donese odluku, pa je odmah povuče. Ili radite ili se gubite! Ma u suštini, sve je ovo jedna velika šprdačina!