Komentari (147)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Seljacina sa BMW
Vide se tablice, trebalo bi da mu iz MUPa pošalju kaznu.
bravo
👍👌
stoka
trebao je otvoriti kesu i fino mu istresti sve u auto i po sicu i ako se javi par samara onako usput
e jbg svi su jaki na prici a zamisli iz bmw ti izadje namrgodjena mrcina 2 metra 150kg xD
A ti bi imao muda da to uradis ?
sto mu ne prikaza tablice pa nek policija imenom i prezimenom i sliku nek postavi da svi znaju
O48-T-249
svaka cast za ovog dobro budnog aktivistu..ali se bojim da tom smecaru nista nije uslo u glavu i da ce tu kesu baciti prvom prilikom...zato ga je trebalo prijaviti policiji
treba postaviti kamere kod svih mostova i rijeka uokolo i kamere povezati sa granicnom policijom neka se prvo provjeri jeli sta bacio pa tek onda neka izadje iz zemlje a ovim lokalnim smecarima koji bacaju u rijeke sve i svasta propisati visoku novcanu kaznu do kazne zatvora
Ja sam za zakon, bacis papiric, znaci papiric od bombone, kazna 50km, istreses smece gdje ne treba, 500km kazna, ja sam ZA.
u dubaiju je visoka kazna ako bacis zvaku zato im je i cisto i mi trebamo slijediti taj primjer
Jos je crnje kad strane table, bolid samo takav, dode i baci smece, neko kes i stekne u zivotu , a kulturu i obraz izgleda nikada.
Ja klipa i govana.
Daj da vidimo papka kockaste glave!
Seljacinaaaa
Bravo za ovaj potez vraćanja smeća
Bravo!
A šta da je potegao pištolj na ovog ekologa. Kakvih budala ima, ekolog je imao sreće.
kolega je snimao, mozda je on imao pistolj