Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta je Bošnje, šta je problem, glasali ste i sad za SDA, i Arape. Neka vas jašu malo Arapi, kad ste stoka. Da ste ljudi imali bi mrvu dostojanstva.
Eto sta nam arapi i migranti rade od drzave
Mogo je satrati pjesaka da je isao!!!! Pogan jedna arapska
Automobil konfiskovati, dotičnom opaliti zabranu upravljanja motornim vozilom na teritoriju BiH, oderat mu kaznu i naplatiti sa računa. Hvala lijepo i doviđenja.
Arap!!!
Jasta vidjao sam ovoga tenka od djipa po gradu mora policija raditi nesto...
Ovom liku se mozete samo saget i poglabat!Uvjeravam vas da nece dati ni izjavu,a kamoli na neki drugi nacin odgovarat.Vi ko djeca Bogami!
Koliki smo pizdunci vidi se i po tome da su samo tablice od posranog arapa zamagljene a ostale ne
lijepo mu treba nataknut rođenu. fino odrati po đžepu,a onda na avion i mrš kući..
Posto je auto camera?
Imate i vozilo i registraciju pa gospodo iz policij e na posao i tu se pokazite i dokazite a ne na nama obicnim gradjanima zbog pishanog zmigavca.
Ovo je Al Shiddi. Njegov je dzip 100%
@moćniefendija patrol, arapske table, po sarajevu se stalno voza
@mocniefendija mislim da nije Navara, ona je vise ko pickup. Raja lupa dislajkove a licno sam atajao sa covjekom kad je Al Shiddi na Poljinama prosao pored nas pozdravio se sa tim covjekom jer su komsije i govori on ovo je Al Shiddi!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Naša brača. :)
Pjan ili nema vozacku,zato je lahno
Vrlo prosto...Ovaj Nissan ima jedan u gradu i vozi ga arap obucen u ono odijelo seika...