Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A zamisli pameti, tamo su poslali 150 policajaca, 20 policajskih vozila, 5 autobusa da ih vraćaju u Sarajevo, umjesto da su poslali jednog policajca na željezničku stanicu Sarajevo da spriječi kupovinu karata. To ti je SDA pamet.
Pa fora je što policija kantona Sarajeva upravo želi da migranti odu. A policija Unsko-sanskog kantona ne želi da migranti dođu. Jedino rješenje je da se pojačaju kontrole na granici, ali ova država očigledno nije sposobna da to uradi. Sad će ganjati migrante po Bosni tamo-ovamo.
@Cavadiini karte im kupuju domaći pomagači uz proviziju.
USK ce napustiti projekt BiH,gledajte i vidjecete.
meni nešto nije jasno......ako se zna još u Sarajevu da je ušlo (ili da će ući u voz) migranti, zašto je uopšte i krenuo onda za Bihać? Al' fakat, izgleda da je ovdje samo cilj uzeti pare za karte od putnika/migranata, a zna se da se neće moći iskrcati na odredište......?????? :(
Vraća đubar
Što se i ovi naši "stručnjaci" prave budale, znali su dobro da im neće dozvoliti da se iskrcaju pa kad su već vidjeli da ulaze u tolikom broju u voz, što nisu odmah zvali policiju? Nego mangupi, hajde da im naplatimo karte a kad ih budu vratili iz Bihaća, a vratit će ih sigurno, onda nek im država plati karte za nazad!
Gde je zatajila ljudska solidarnost ili se naprazno na nju pozivate? Orban po vama fasista,a sta ste sada vi!? Kod crnog Bosnjaka uvek dupli arsini. On nije ubijao vec su to radili samo Srbi i Hrvati,oni su agresori u sopstvenoj zemlji a Bosna je njegova.Cudno poimanje. A sta ste radili u Hrvatskoj,kako se to zove? Dobrovoljci iz Srbije i Hrvatske kada pomazu svom narodu su agresori,a sandzaklije i mudzahedini nisu. Licemerno,jadno!
A kad ih komesar nije pustio u HNK onda je bio državni udar... Koje licemjerje!!!!
Sramno je kako se negradžanski odnose prema braći iz duboke Azije. Umesto na kahvu, oni im ovako. A aljo sve zna...
@ZmajevoOko , razmisljanje jednog glupog Bosnje. Rodila te majka sa takvom pamecu!
Feudalno / Robovlasnička vlast nastavlja uništavati USK u cilju ličnog bogaćenja. Nema ovdje ni D od Države ovo je narode moj feudalno robovlasnička zajednica, a žrtve su Bošnjaci,Srbi i Hrvati. Migranti su samo jedna od milion drugih činjenica koliko je vlastima stalo do nas sviju.
ISPOD 5% ZENA I DJECE! OSTALIH 95% MUDJOSI U NAJBOLJIM GODINAMA. METAK ZA MIGRANTA!!!
Gluposti, dolaze sa svih strana, ne može se to spriječiti na ovaj način. Treba začepiti granicu prema Srbiji, da ne ulaze i sve ove vratiti nazad u Srbiju, odakle su i došli. Ako ih Hrvatska i Slovenija mogu vraćati u BiH, ne vidim zašto mi sve ove fino ne vratimo u Srbiju, pa nisu s neba pali.
Pa mogu se vratiti u Srbiju, ali će opet ući jer je granica šuplja kao sir.
@JeSuisDare Doduše, ko zna, možda dolaze i iz Crne Gore, dole je još više šuplja, prema Srbiji bar postoji Drina, kakva takva prepreka.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Blago brazilu i japanu... Oni muslimana nemaju... Blago im..
Saudija im zabranila ulaz, turska ih prima u nekim sator kampovima, al za pare, mosnje im ne daju da sidju iz voza, a uredno su im drpnuli kintu za kartu, a oni zapucali u mrsku hriscansko - ateisticku evropu, gdje zele da crpe socijalu, namecu kozoyebacke zakone i nacin zivota, i da terorisu, naravno..i sve to dok se medjusobno rokaju po jemenu, siriji i sjevernoj africi.. Dakle, muslimani su najveci divljaci svijeta
cuj pregovor?
po kojem osnovu iko može zabraniti slobodno kretanje bilo koga, pa i migranata po teritoriju BiH. Pa nije ovo Treći Rajh majka mu stara...
Ovo je gore od Trećeg rajha. U trećem rajhu si bar imao neke zakone. A ako se stranac nađe bez dozvole i bez dokumenata na teritoriji neke zemlje, on biva smješten u imigrantski centar i može da traži azil ili da napusti zemlju. A ne da se slobodno kreće tamo-ovamo.
Joj AL HAJROVASE ZELJEZNICE HAHAHAHAHHA