Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jao svaka vam cast !!
E ovo je za pohvalu! Lijepo i za procitat, u posljednje vrijeme ništa dobro za pročitat. Sve neke tragedije, prirodne katastrofe, ubistva i samoubistva...
Svaka čast za ovakav podhvat,a svim zlonamjernim informacije da je smeće odlagano godinama jer nije bilo organiziranog prijevoza istog. Zahvaljujući JKP Vareš danas se odvozi smeće skoro sa svih sela u općini što je za svaku pohvalu.
Ne donose plastične kese, flaše.. pivske limenke, pivske flaše u prirodu seljaci, to donose upravo ovi moderni, urbani građani, koji se diče time što žive u gradu a onda odu u prirodu i sve zapogane, uvjerio sam se bezbroj puta.
Svaka čast Veliki Ljudi. Neka Vam Dragi Bog da svako Dobro u životu. Ovo su prava dobra djela i sigurno neće ostati nenagrađena. Neko to odozgo sve vidi :)
čuj u srcu planine, a ono 1100 metara, šta su onda alpe za nas
AFERIM! :)
Tri kamiona kesa nisu 10 tona, nego možda 2 tone, odnosno 10 m3, no nije važno, trebalo je na ovom vremenu, umjesto da se uživa negdje na moru, izaći u šumu i čistiti smeće. Svaka čast učesnicima.
Svaka vam cast, akcija za svaku pohvalu!
Ja sam samo mali stranački pakaš
a ove crne vrece sto ste koristili, jesu li ekoloski prihvatljive i biorazgradive?
Svaka čast na poletu i organizovanju ovakve akcije, u vremena kada ljudi ostaju bez ikakave nade i kada bi najrađe poslali sve u lijepu ma.teri.nu. Još jednom sve čestitke učesnicima i sve najbolje Varešacima.
Pa recite opet da vam dijaspora ne treba!
Da dodam par informacija. U akciji je učestvovalo 55 osoba, od toga 33 mještana sela Pogar. Ovaj podatak je garancija da se smeće neće više bacati na očišćene deponije, a čistile su se stare deponije koje su nastale u vrijeme dok smeće nije organizirano odvoženo sa sela Pogar, što je sada posao JKP Komunalno Vareš. Dodao bih još da su odvezena tri prepuna kamiona smeća i koliko se sjećam potrošeno je oko 900 vreća. Još jednom da se zahvalim mještanima sela Pogar koji su i inicirali akciju te uzeli aktivno učešće u njoj.
aferim i svi u akciju u septembru
SVAKA CAST! treba vise ovakvih akcija.
PODRŽIMO SVI AKCIJU U SEPTEMBRU: LETS DO IT BOSNIA! I OČISTIMO ZEMLJU OD SMEĆA. POKAŽIMO DA IMAMO RAZVIJENU SVIJEST O NAŠOJ OKOLINI. BRINEĆI SE O NAŠOJ OKOLINI I ZAJEDNICI STIČEMO DOJAM DA NEGDJE PRIPADAMO