Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Drzava vojvodina je natrpana divljacima dosljama ....dodjosima ☝️
mala psiholoska igrica ... Bosna, Vojvodina !?! fol konji.... a komentari se znaju kakvi slijede .... i ko se lozi, pa trolovi preko drine i ovi sto bi bili veci Trolovi od njih u Bih, a naloze ih trolovi covicevi ... klasika... a ima i poneki bolesnjak se zaleti ...
Tako i djevojke, od rane mladosti, mastaju o princu na bijelom konju. Najcesce ih zapadne eventualno kopito od konja. Muskarci, sa druge strane, umjesto da nastoje biti princevi, najcesce se ponasaju kao konji, a onda se, u neki vakat, cude sto su uzjahani.
Mađarska vojvodina! Hrvatski Zemun! albansko kosovo!
@The_Beg On ide Albaniji.Vaša je granica 23.7% Hrvatska Hercegovina.
@The_Beg Budite sretni da išta imate.Mi smo odradili Oluju i riješili se smrada a vama osta 23.7%
Ovo su izgleda neki evropski projekti ka samostalnoj Vojvodini.
@smrkva1 Nekom birokratskom greškom su je dobili prije sto godina.Ali sad su druga vremena, nema šanse da je zadrže.
@smrkva1 Nekom birokratskom greškom su je dobili prije sto godina.Ali sad su druga vremena, nema šanse da je zadrže.