Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vahid Karavelić veliki patriota, ima 2 milje penzije i to jest malo za takvog heroja. Trebam mu dati barem 3 milje koliko i traži. Sjetimo se samo koliko je imao problema sa debljinom u ratu, kako se on patio i krvario za svoju domovinu
covjek koji je proveo radni vijek u nekoj od firmi na ceteres godina, taj isti covjek je citav rat boravio na prvim linijama u odbrani Bosne i Hercegovine, taj je dobio onu minimalnu penziju od 320 i kusur markica, znaci 40 godina radnog staza i 4 godine rata u odbrani = 324 km u odnosu vecine ovih koji nisu radili za drzavu i drustvo sa po par godina i opet malo i hoce vise... drzava mora naci nacina da se suprostavi neradnickoj populaciji i laznim penzijama, laznim socijalnim slucajevima.
a karavelic njihov vodja znam da u ratu se nije ni uprljao a ne nesto drugo i ima penziju??
@diiss2 Tvrdim da grješite ili ste u zabludi to je jedan od rijetkih oficira koji nije KOS kadar u ratu kao patriota dobio prave batine kada su ga naši prodali u Živinicama KOS, jedva živ ostao.Uvjek obilazio linije, od Sarajeva do Treskavice gdje danima nije spavao, on je imao i razrađen plan za deblokadu Sarajeva, ali nije naišao na podršku, jer nije imao leđa da ga neko čuva. Smjenio ga Šajin lobi sa Rogatičkim KOS klanom u A R BiH.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
http://forum.klix.ba/zlatko-lagumdzija-te-tuzi-zivko-budimir-ti-sudi-t110553.html
U samom naslovu “ZAKON O POVOLJNIJEM PENZIONISANJU BRANILACA ODBRAMBENO-OSLOBODILAČKOG RATA“ sadržana je sva morbidnost mineriziranih mozgova koji sačinjavaju vladu, tj. koji vladaju. Pošto je za izetbegovizirane, pa i za lagumizirane, mozgove sve izvan njihovog primitivnog fokusa bivše, ne znam kako im je promaklo da i u naslovu branioci budu bivši. A što oni uistinu i jesu, mrtvi ili živi, svejedno. http://forum.klix.ba/zlatko-lagumdzija-te-tuzi-zivko-budimir-ti-sudi-t110553.html
http://forum.klix.ba/zlatko-lagumdzija-te-tuzi-zivko-budimir-ti-sudi-t110553.html U samom naslovu “ZAKON O POVOLJNIJEM PENZIONISANJU BRANILACA ODBRAMBENO-OSLOBODILAČKOG RATA“ sadržana je sva morbidnost mineriziranih mozgova koji sačinjavaju vladu, tj. koji vladaju. Pošto je za izetbegovizirane, pa i za lagumizirane, mozgove sve izvan njihovog primitivnog fokusa bivše, ne znam kako im je promaklo da i u naslovu branioci budu bivši. A što oni uistinu i jesu, mrtvi ili živi, svejedno.
Ništa povečavati i davati "generalima"i oficirima da imaju obraza tražili bi za one koji nemaju ništa i koji su se borili. Sramota !
Ovdje protestuju generali i oni koji nisu bili na prvim linijama, a i svi imaju dobre penzije,a niko da se sjeti oni boraca i branitelja sa prvih linija,kojima su opljackane firme i neuvezan staž pa nemogu ni po kojem osnovu ići u penziju.
1,48 necete nikada dobiti, ako su i obecali, lazu vam mozete samu vladu fadila oprosti svrgnuti
Kako su ovi lijepo obuceni za razliku od radnika koji protestuju.
Šta ako ste tu da je pravna država pucalo bi se na vas,jer ugrožavate sigurnost stoko.Pohapsiti ovo treba
Ebo te ja mislio klix slikao prolaznike toliko ih ima
E da niste porucili neb primjetili titami :D
Ama šta vi hoćete?! Ne vidim da bilo ko od vas ima minimalnu penziju, a o vašem stažu da i ne govorim. Vaše penzije ste primali zabadava, relativno mladi, radno sposobni! http://depo.ba/clanak/88528/prvi-put-u-javnosti-spisak-borackih-penzija-u-fbih-nakon-revizije http://banjalukain.com/clanak/88553/prvi-put-u-javnosti-nakon-revizije-pogledajte-drugi-dio-spiska-borackih-penzija-u-fbih Hajde se vi lijepo raziđite i idite vašim kućama!
Baš bih volio da vidim kako teče razgovor između pripadnika ARBIH I HVO (mislim da su im pogledi isti, sada obojici treba para a skontali su vjerovatno da im rat nije trebao ni jednome, politike su te koje su nahuškale jedne na druge)
Tu su i oni 20 godina zahvaljujuci vama.samo vi glasajte za njih daBogda vam skroz ukinuli penzije, sve dok glasate za njih bit ce nam ovako