Komentari (382)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako ništa, istorija će zabilježiti još jednog srbina osuđenog za ratne zločine, rame uz rame sa fašistima !!
Seselj je Hrvat! Svi Seselji su Hrvati. On je samo umislio da je Srbin.
Fašisti? Srbi su bili četnici i partizani, monarhisti i antifašisti. Fašisti su ubili oca Ratka Mladića, istaknutog partizana Nedju, u partizanskom pokušaju napada na rodno selo Ante Pavelića. Hvala fašistima, ali trebali su mu i sina iskasapiti.
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
MALA je ovo utjeha ŽRTVAMA! SRAMOTA!
Ovo je ona da bude vuk sit i ovce na broju, da je dobio 30 godina sud nebi znao kako da ga dovede ponovo u Haag, a ovako su se samo izvukli iz ovog slučaja kao kukavice, SRAMOTNA odluka!
@gumenakita Pa stavi mu onda svoju gumenu kitu
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Oj mu stomacine dabogda ekplodiro
Problem je sto mu se nije moglo dokszati direktno ucesce i izvrsenje djela. A i trajanje sudjenja od 10 godina je vise nego razvodnjavanje.
Uskoro imaju pravo i na drugo drźavljanstvo. 5 godina Haag i pravo na drźavljanstvo i netreba ih EU😂..Pola srbije...
Seselj treba sad na siptare, udri marvu. U Bosni nije nikom zla napravio, nas Bosanac
Daj ga sklonite s naslovnice, izgubim berićet kad mu facu vidim.
opet laz,nije osudjen za zlocine nad Muslimanima nego Bosnjacima, naravno i Hrvatima. To bi bilo isto ko da kazu osudjen za zlocine nad Muslimanima i Katolicima.
hahahahaha da jedan dan ove satro sudije dodju na Klix i procitaju komentare,..bome 70% komentatora bi bili proglašeni krivim po tačkama 1, 10 i 11. ---- ..
swamota swe vas tweba zatwowit u hagu
kazna mu 4 godine ovih 6 godina dobio što nije poštovao sud....... :(
Najveca greska koju pravimo jeste jednostavna, umjesto pitanja -sta su radili? Trebamo se pitati -Zasto nam se to dogodilo?
Cirkus od suda, providno do smijeha, kaznom pokrili period pritvora da im ne uzme lovu za robijanje...
Molim klix da svaki put kad spomenu njegovo ime uvijek ispred imena napišu osudjeni ratni zločinac jer on to de fakto i de jure od danas nosi tu oznaku................. dakle osudjeni ratni zločinac taj........... neću ni da mu spominjem ime
Trebalo je jos jedno 25. Jest odvratan tip jbt...
ISTU KAZNU TREBALO JE IZRECI CETNICKOM VOJVODI VUCICU I NIKOLICU
Eto Šešelj bolji od Karadžića ili Praljaka...