Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kada budete radili po propisima, sa stručnim kadrom i sa kvalitetnim materijalom, kada budete radili NOĆU kada je voda manje potrebna - onda niko na vama neće ništa iskaljivati, jer ćete sve završiti uredno i bezbolno. Dok god radite kao idioti, sa idiotima koji nabavljaju idiotske dijelove - do tada vam majku uhljebljenu !
🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦 Postavite direktno pitanje Mirsadu Hadzikadicu na FB stranici - https://www.facebook.com/mirsadhadzikadic/ Napomena: #Hadzikadic ne finansira kampanju od budžetskog (vašeg) novca, dok drugi kandidati koriste vaš novac kako bi vas gledali sa visine. #MH kampanju finansira samostalno. #mislislisvojomglavom
Bošnjaci moji (svake vjeroispovijesti, porijekla, boje i prezimena) hajmo zajedno napraviti Oktobarsku revoluciju! Hajmo poslati nacionalističke stranke i njihove huškače funkcionere na biro za zapošljavanje kao što su oni nas poslali. Došlo je vrijeme za NEZAVISNE, NEPOTKUPLJIVE I "NEPODOBNE". Ja ću dati doktoru Hadžikadiću glas i molim Allaha da pobijedi. Hadzikadic2018
💫👍⚜ Nadam se da ce narodne mase shvatiti koji potencijal je Mirsad Hadzikadic. S Mirsadom u bolje sutra.
Fušeraj država.
Jednom je jedan covjek rekao ako se dobro sjecam da redukcija vise nece biti 7og oktobra vam je prilika da ih kaznite pa vi kako hocete.
🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦 Drugi kandidati pola familije zaposle na državne jasle a HADŽIKADIĆ – eva kao njegova kćerka naprimjer, dobije grant i pokloni ga za liječenje oboljelih od tumora u BiH. https://www.facebook.com/mirsadhadzikadic/ Napomena: #Hadzikadic ne finansira kampanju od budžetskog (vašeg) novca, dok drugi kandidati koriste vaš novac kako bi vas gledali sa visine. #MH kampanju finansira samostalno.
Vodosnadbijevanje je, uz sigurnost zitelja, kljuc u funkcionisanju grada. Vlasti na nivou KS, grada, opstine, svi zajedno, svaku preostalu marku morali bi ulagati u rjesavanje ovog goruceg problema. Umjesto da se novac rasipa na projekte, koji ni do koljena nisu snadbijevanju vodom. Zastarjela vodovodna mreza treba renovaciju, dio po dio. A prioriteti i kriteriji evaluirani na bazi starosti, gubitaka vode i vaznosti pojedinih dijelova mreze.
Obavijestavsjtr narod putem medija kad je koje iskljucenje to je osnovno pravilo iole normalne firme javnog preduzeca
Jesam ga par puta bacio u vrelo Bosne, neko je popio moje spermiće. Bošnjaci su divan narod bili i ostali Allah sve da nas nagradi sa šakom oraha i badema iz dženneta. Nego trljam svoj penis po kućama i stanovima u prisutstvu mamica od 30 do 45 godine i kćerkica od 18 do 25 godina. Radim to besplatno. Cilj je da animiramo ženske članove bh. porodica da uživaju u činu masturbacije. Važno je gledati. Svršotinu poklanjam na maramici. Javite mi se u inbox.
Nije ni tebi lako....gute Besserung! 😳
Da se radilo planski i strucno za 3 decenije se moglo 10 X obnoviti komplet vodovodni sistem i da uopste posledica nema.Ovo se cijena placa nesposobnim a vrlo dobro podobnim stranackim ublehasima, lopovima i hostaplerima koji su zakopitili puno vise nego vlasnici mnogih svijetskih kompanija.
U sustini se samo neradnici i ljencuge bune, njima smeta i medvjed na ozrenu sta ce gore majku hebo
Kao i poslijeratne donacije, kao i kriminalna privatizacija gdje su se profitabilne firme pretvorile u invalide i nestale tako i sve redom pa ni sistemi vodosnabdijevanja ne mogu trajati hiljadu godina a novac od ulaganja da prelazi u necije djepove.
do sad ste je mogli pozlatiti, a ne svake godine samo krpite pojedine rupe...
Da se čovjek rasplače od tuge. Ljudi trpe pritisak pa ga zbog toga nema u cijevima.