Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Te dvije vrecice visine = kao da nisu ni postavili, sta ce one sprijeciti...
4000 vreca pa to nije ni 3 kamiona pijeska.
trebali su vrece brasna kao onaj borac (ne mogu se sjetiti odakle) prosle godine sto je postavio nakon one krize za brasno
Sjeca suma daje svoj danak...
Kako si ti glup
Kaze klix.ba, ''mještani se nadaju da će, nažalost, do večernjih sati vodostaj prerasti taj rekord.'' Pa eto ako se mjestani nadaju tome, sta ja ima onda da se bunim.
Kako se drži aerodrom?
Na prvoj slici Dodik - dosao u posjetu 🐷
Bravo za novinara. Nisam znao da se ljudi nadaju da će oboriti negativan rekord. "Rekordni vodostaj rijeke koji je do sada evidentiran je 620 centimetara, a mještani se nadaju da će, nažalost, do večernjih sati vodostaj prerasti taj rekord."
Tobe jarabi sjetili ste se Krajine....
Sad pozivaju u pomoc a kad prodje poplava krade se pijesak sa nasipa za gradnju vikendica..
Imali smo katastrofu 2014, na pomolu je nova katastrofa daj bože da zaobiđe, jedno pitanje dal smo išta naučili, dal će ponovo se šuma krčiti neplanski uz koverte, dal će ponovo tajkuni moći zidati obale une, dal će gradske službe čistiti odvode i šahtove, jesmol išta naučili
SmrdoVeliki glup si da išta o tome pričamo
Idemo prema Veneciji neka nam je dragi bog svima u pomoći
hahah sdaoo 30 godina poplave i nikad spremni 🤡🤡🤡
Nick u prevodu na bosanski : pederiztuzle.
KRAVA JE U KRAJINI A VIME U SARAJEVU
Nema u tom vimenu ništa, po' Krajine u dijaspori. Na svakoj radnji u Bihaću oglas "potreban radnik"
Prodaje li ko amfibiju,treba mi da dodjem do kuće.?
Nema Fadila, on bi to vrlo brzo rijesio...ovako :(