Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i dalje raste a nema 'odbrane' ovi iz CZ kontaju prvoaprilska
Kao da i nije, misli li neko da ova činjenica nekome nešto govori u ovoj zemlji, hahahahaha, kakav bezbrižan i lagodan život imaju naši političari. U MAJČINOM STOMAKU IM NIJE BILO BOLJE!! POTPISUJEM.
Cekaj malo,zar Bosna nije dobila dovoljno pomoci za izgradnju zastitnih nasipa???Sta se uopce izgradilo od tih novaca koja su stigla u prosloj godini?? Nije valjda opet ona stara:Nista se nije napravilo ali novaca nema!!!Ak je tak,ove vase bosanske politicare treba vjesati...