Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo neka nastave sjecu suma i izvoz ogrijevnog drveta. Cekaju nas ovakvi prizori koji ce biti poslije svake malo jace kise. A u susnim periodima rijeke ce liciti na potoke.
Strasno izgleda ...
priroda.... sila!
Meni onaj vodopad na slici izgleda ko necija faca, k'o Petar Kočić nakoso... šejtanska posla!
dijagnoza?!
A da neko zavrne pipu? Salim se, prestanite sjeci sumu majmuni
Samo cu da napomenem da na svaku prirodnu katastrofu, poplave, odrone Krajisnici su organizivano dolazili u pomoc ljudima sirom BiH a veoma cesto i van granica naše zemlje. Sad kad se nama desava prirodna katastrofa, ljudi sirom BiH se naslađuju tuđoj nesreći..... Jadno smo mi društvo postali.Po ko zna koji put ostavljeni na cjedilu od nase drzave. Ah da, izbori su prosli, vidimo se nakon 4 godine.Tuga...
Ovo će postati normalna pojava svako par godina ako se nastavi sječa Grmeča što legalna što ilegalna, pošumljavanje ne postoji, na Uni i Sani se nasipa obala, grade vikendice guzonje, svi bi arapskih para, a vodu niko ukrotio nije... Usput pitaj i ove što su 2014. preživjeli poplavu šta su uradili do danas da spriječe ponovo, čisti li ko korita ili samo bacaj gume, šporete... Glupi narod će uništiti sve što se može uništiti.
e sad treba zvati one kaskadere film da snimaju
valjda će općinske vlasti reagovati na ove i naredne poplave i donijeti neki plan...i naravno šta je činiti..a da ne čekaju lične interese kada su životi sugrađana ugroženi!
Sad ce vama to Hozan i Ogresevic da srede sa Fikretom Abdicem🤣🤣🤣jos kad zovnu rumenog Semira Efendica koji gazi starce autom smrtno,ima da vas Sema baca u potoke i rijeke-da se davite.Budite sretni ako ne zamoli Dodika i Čovica da vam posalju svoje pomocnike.To se pogubno zavrsi.Nazalost
slika za vjerovali ili ne