Komentari (181)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stotine miliona KM je upumpano 2014, tone i tone pomoci je prikupljeno. Stotine miliona leze na racunima CV. Cetiri godine je SDA na svim nivoima imala priliku da to dovode u red i nikad vise da se ponovi. Pogledas izborni rezultat u poplavljenim sredinama i zakljucis da su zadovoljni sa SDA. Sto se mene tice njima dobro, sto cu se sekirati, solidarisati i pomagati. Imate SDA.
Taj put Nemila Bistričak se izgleda pravi od kiše do kiše? Na tonu pijeska pola lopate cementa a zavrsni sloj asfalta rastope onaj stari i razvuci ko glazura na kolačima, što tanje. Nebi me iznenadilo da je ne tom putu Almy uzeo 50 miliona maraka u zadnjih 5 godina.
jedna vrece cementa za mog bakira!
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==>> www.XXDate.club
"Šta vam je, zašto se Allahove sile ne bojite?"
Kontaju po strankama evo donacija poslje poplava. taman malo da se srede.
Potrošili se za izbore.
Hocel morat placat auto put ako nemaju drugu cestu?
Propade Fudi danas dogovoren razanj
Ovaj bi tanki asvalt Stanivuković ko ležaljku za sunčanje smotao.
cesta tanka ko baslija
Dok Hamo sebi, Mujo sebi, osta cesta ko papir debela :/
Ovi smradovi od vlasti su puno naucili iz 2014 o poplavama. Eto ponovo prilike da se nakradu para od donacija a vi gradjani pored svih institucija i para , lopate u ruke i spasavajte jedni druge svojim parama. Daj pare za poplave, daj pare za lijecenje i sebe i tudje bolesne djece, daj pare za krecenje skola, daj pare, za nastavna ucila, daj pare. Pa majku vam vise j...m, ukinite sva ministarstva i rastjerajte govna pa da znamo da se sami spasavamo. Jebale vam stranke ma..ku, vise.
i mi ćemo ko japanci ovo sanirat za 2 dana, vidjet ćete, od akciza će to osposobit....... :)
japanskih.... akciza :-))
Allahu daj snage da izdržimo...nećemo više glasat za SDA,kunemo se
@kostapecanac99 mi ćemo klanjat pa šta bude
@kostapecanac99 kosta, ti mora da si mnogo tužan čovjek
A jest i puhalo sinoć.