Krug 99 o temi 'Čista rijeka Miljacka'
0
Vode u Sarajevu su u gorem stanju nego prije 40 godina
Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jebbo te SDA lopovi, prodali ste ovu drzavu.
\"...i da je Bosna i Hercegovina već stekla kandidatski status za EU mogli bismo računati na ogromna sredstva koja su od EU-a predodređena za projekte unapređenja infrastrukture i okoliša\".. Znamo i mi da bez para EU ne možemo preživjeti i zato tako vam boga ne palamudite nego pokrenite izmjenu mentalnog zdravlja i devijantnih oblika pseudokulture i tradicije. Apelujte na nosioce izvršne i zakonodavne vlasti na dosljednoj primjeni zakona i sankcija za njihovo kršenje i ljudi će shodno tome mijenjati svoje običaje i navike pa ni vodu neće zagađivati sprovođenjem otpadnih i kanalizacionih voda u rijeke .
Prva pametna na ovom krugu
Znam sve o tome. Morao sam se u Januaru kiselom isprati nakon sto sam se nasapunao u tus kabini - a u medjuvremenu nestalo vode... Nismo ni vodosnabdijevanje rijesili ... kamoli da pricamo autoputevima...
ma Dodik,Covic,agresija , genocid, multi ovo multi ono...Bla, bla bla.LATITE se lopate
da, u pravu si to je zato sto je prije bilo puno vise srba i manje se vode trosilo danas se svaka shusha tusira nema ko da nam namece kulturu
necitam vise avaz ! dojadila mi fahrina antibosanska propaganda
Ma kod nas je sve ovako. Uvede se neki europski zakon, počnu neke studije, neka istraživanja i sl. potroši se koja marka i onda kada treba implementirati to što smo \"istražili\" onda se sve stavi na čekanje.
najnovijim gradjanima voda sluzi samo da plaknu d u p e a ostalo nema veze hehehehehehe
Sot ne mogu ove \"intelektualce\". Ovo ima samo u Bosni.
Pitanje, Razmislite da li mi imamo kadar da nas uvede u EU.
Ma citava nam je drzava u gorem stanju nego prije 40 godina!
KLASIKA, NAJBOLJE BI BILO DA TO SICE OD 900 MILIONA EURA PLATI EU, MISLIM AKO NESTO MOZE MUFTE I POD USLOVOM I DA NESTO OSTANE.
zasta primaju ekolozi place ? Lopovska drzava
budaletine pravite bh. akademiju nauka koja ce davat upute narodu za koga je najbolje da glasamo, nesto pametno uradite itd itd a ne ovako smotate se ko burek tu u krug i palamudite gluposti
Samo i d i o t mene i moj komentar može povezati sa SDA. Ne znam kakva je razlika između Zlajoglua i Klempe? Dva islamofašista, samo jedan ćelav, drugi sijed. Isto misle i isto rade - pokušavaju našu dragu domovinu očistiti od nemuslimana i to im je sve poslanje. Zadržati poneku ikebanu-poturicu, naravno.