Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mora se naći način da se sud učini neovisnim od političara. Samo tako imaćemo normalnu državu.
Treba jebati mater i jednim i drugima
Ma malo im je to.Placajte im rezije svaki mjesec ljetovanja i zimovanja jadni oni inace nemaju od cega da zive.
ovo je sigurno na inicijativu HDZ i SDA
Ne bi to bio problem da su sudije i tužilaštvo efikasni. Ali ovdje se radi o dodacima na plaću najnefikasnijeg pravosudnog sistema u Evropi. To bi svi oni koji jedu taj lijepi hljeb trebali znati i efikasnije raditi.
pa da ih nagrade sto ne hapse njih i njihove familje, vrana vrani ne kopa oci , al hajde sve bude i prodje, i rat je bio 4 godine pa je prosao tako ce i ovaj pravosudni slajm da prodje
a onda da im se sudi , pa ko naciste po stare dane sa 80 godina i starije ih treba trpati po Zenici i Foci za zlodjela koja su cinili
Zašto su tužioci i ostalo osoblje bolji od portira, domara, higijeničarke...? Zar i oni ne napuštaju svoj dom odlaskom na posao?
pored vlasti najveći neradnici i preplaćeni lezihljebovići
Sudije i tuzioci treba da imaju najvece plate u drzavi i sve placeno, pod uslovom da rade kako treba...