{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


VM: O prestanku važenja dopuna Zakona o službi u OS BiH

S
10.5.2012. u 03:17
0
3
VM: O prestanku važenja dopuna Zakona o službi u OS BiH
0
VM: O prestanku važenja dopuna Zakona o službi u OS BiH
Vijeće ministara BiH trebalo bi danas u Sarajevu da razmatra Prijedlog zakona o prestanku važenja Zakona o dopuni Zakona o službi u Oružanim snagama BiH, čiji je predlagač Ministarstvo finansija i trezora BiH.
Na najavljenom dnevnom redu su i Nacrt zakona o izmjenama i dopunama Zakona o kretanju i boravku stranaca i azilu, te Nacrt zakona o besplatnoj pravnoj pomoći.

Vijeće ministara trebalo bi da razmotri informaciju o sprovođenju Strategije prelaska s analogne na digitalnu zemaljsku radiodifuziju, te informaciju o toku izrade akcionog plana digitalizacije, kao i nacrt priloga institucija BiH za redovni godišnji izvještaj o napretku BiH u procesu evropskih integracija za period od 1. septembra prošle godine.

Predviđeno je i razmatranje informacije o izradi izvještaja o stanju provođenja aktivnosti iz dokumenta "Akcioni plan za prevazilaženje posljedica pristupanja Hrvatske Evropskoj uniji", te informacije o realizaciji zaključka sa šeste sjednice Vijeća ministara u vezi sa štrajkom u policijskim agencijama BiH.

Početak sjednice zakazan je za 12.00 sati.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Da li je opravdan zahtjev za povećanje akciza na gorivo kako bi se ubrzala izgradnja autoputa?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: