{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


VM: O prestanku važenja dopuna Zakona o službi u OS BiH

S
10.5.2012. u 03:17
0
3
VM: O prestanku važenja dopuna Zakona o službi u OS BiH
0
VM: O prestanku važenja dopuna Zakona o službi u OS BiH
Vijeće ministara BiH trebalo bi danas u Sarajevu da razmatra Prijedlog zakona o prestanku važenja Zakona o dopuni Zakona o službi u Oružanim snagama BiH, čiji je predlagač Ministarstvo finansija i trezora BiH.
Na najavljenom dnevnom redu su i Nacrt zakona o izmjenama i dopunama Zakona o kretanju i boravku stranaca i azilu, te Nacrt zakona o besplatnoj pravnoj pomoći.

Vijeće ministara trebalo bi da razmotri informaciju o sprovođenju Strategije prelaska s analogne na digitalnu zemaljsku radiodifuziju, te informaciju o toku izrade akcionog plana digitalizacije, kao i nacrt priloga institucija BiH za redovni godišnji izvještaj o napretku BiH u procesu evropskih integracija za period od 1. septembra prošle godine.

Predviđeno je i razmatranje informacije o izradi izvještaja o stanju provođenja aktivnosti iz dokumenta "Akcioni plan za prevazilaženje posljedica pristupanja Hrvatske Evropskoj uniji", te informacije o realizaciji zaključka sa šeste sjednice Vijeća ministara u vezi sa štrajkom u policijskim agencijama BiH.

Početak sjednice zakazan je za 12.00 sati.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Smatrate li da Željko Komšić može osvojiti još jedan mandat u Predsjedništvu BiH?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: