Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Alijin Hrvat, što reći za ovog čovjeka! Izdajnik Hrvatskog puka u BiH!
Copy-paste... Ne čudi me da nisi sposoban složiti još koju dodatnu rečenicu, smradu mutavi
Ne znam kako je negdje tamo ali u BiH se osjećam jadno,radim kao crnac,platu mi po nekad daju,na svakom koraku me zakidaju,nemam nikakvih prava,uvijek mi je u torbi glava.Prestao sam da volim BiH,shvatio sam da je patriotizam samo za naivne,u BiH samo kriminalci imaju sve.
Vlatko ti si Bosanac kao i ja, ali nemoj mnogo da se dodvoravaš muslimanima. I oni su u istoj zabludi kao i druge dvije grupe Bosanaca. Sutra da istakneš da si protiv islamizacije popljuvali bi te ti tvoji prijatelji samo tako. Mi Bosanci se moramo držati na distanci od sva 3 nacionalistička tora.
Obznanio i definisao kako se voli i postuje Domovina Bosna i Hercegovina :))
Hvala sto se odvojili vrijeme za komentar koji je isuvise ne bitan ! 😂😂
U rodnoj Bosni i Hercegovini postao sam stranac od kako se 1990-e glasalo za nacionalisitčke stranke. U različitim krajevima BiH, pa i u dijelovioma rodnog grada mjere me i krivo ili lijepo gledaju po imenu. Psovali mi, prijetiti, diskriminirali, poručivali da odem i ne vraćam se, zavisi u kojem kraju BiH se zateknem. Čak i u homogenim sredinama gledaju jesam li iz njihove ili druge stranke. Otišao sam trajno na američki kontinent gdje takve stvari ne doživljavam.
popij jednu cedevitu
@Jiaogulan, nema tih stvari u USA i Canada. Takvih pitanja ima samo u evropskim zemljama. Dok je u Canada i USA dovoljno biti bijelac, i ti si svoj na svome, i osim Indijanaca svi smatraju da si svoj na svome, niko te ne smatra strancem. Oni koji su me pitali odakle sam, svi su bili novodošli imigranti kao i ja. U 20 godina nije se desilo da me iko od rođenih tamo ikada pitao odakle sam ili nešto slično. Ne zanima ih. Jednom kad si tamo, njihov si.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Svaka čast Vlatko, jedan si jedini!!