Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najgora ulica u Sarajevu uz Drinsku. Najbolja vlada KS zadnjih 25 godina!
Rade cestu koja se siri uskoro zbog longitudinale koja prolazi tuda. Cisto bacanje 100000 KM jer ce sve to dici za manje od godinu dana. Najbolja vlada za pranje para ikada
@yaoMing ne budi naivan.
Napokon neko pametan pa da se to noću radi.
Zašto ovo raditi ako je u planu 4 trake zabog prve transferzale? Ova ulica je možda i u najgorem stanju u cijelom gradu, ali ovo je mazanje očiju građana. Ili radi 4 trake kako je planirano ili nemoj nikako. Nedavno su zakrpili kratere, baš me zanima koliko je našeg novca potrošeno za krpljenje.
Bravo svaka čast za vladu inace na ova ulica nikad nije renovirana valjda ove predhodne vlasti nisu prolazile tom ulicom ustvari sjecam se prije jedno 6 god Koldžo nam je napravio trotoar jedno 60 cm kaze tad isključivo za mame sa djecijim kolicima
Ova je ulica planirana da ide do muzeja i da se pravi saobracajni most preko miljacke za Kovacice i Grbavicu ali dok oni to naprave ista ce se ulica unistiti do tada!!! Ovo je za svaku pohvalu rad u kasnim nocnim satima je prava stvar i za vozace i ljude koji izvode radove radi vrucina i da zarade koji dinar vise radi nocnog rada!! Svaka cast jos i ulicu Vrbanja i jedan mali dio Kotromanica bilo bi za 10!!
Bolje pare preusmjeriti na gradnju i zemljiste za prvu transverzali, svakako kad se ona napravi ova cesta ce biti beskorisna
a zašto se ne sruše one napuštene kuće I ujedno trasira početak prve transverzale. Sad se krpi a za 1-2 god. poćinje gradnja prve Tran. I znaći sve ovo je bacanje para.
kao da je ovo pamet neka izvoditi radove nocu, doduse za SDA uhljebe jeste ali nece vise aBd u Kanton Sarajevo. Koliko je samo malo potrebno narodu da bude zadovoljan.
svaka cast, ali ako je za 360 metara potrebno 30 dana, onda se fakat trebamo roknuti
Svaki komentar je na mjestu. Vlada ovo vlada ono. Ali niko da pohvali one jadne radnike. Sinoć prolazim i gledam,jako jadni izgledaju,ali stvarno rade. Bravo za radnike.
@gooUser1556895916 Bolje po noci nego po vrucini
@gooUser1556895916 Oni su nebitni- Zato trebaju u proteste. Kako moze policija strajakti doktori profesori. aA ovi nek sute.
Pa naravno a ne u jeku turisticke sezone i u po bijela dana.
Tako se to radi !!!