Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja sam vas pravi pipo a onima sto koriste moje ime popusim racku, kakve vize sada ce vama pipo da objasni zasto sam ja vehabija zasto je to nasa buducnost- prednost biti vehabija,ne moras se kupati,brijati,sisati,ucis strani jezik,pises arapski,mozes imati swinga club u kuci ,10 zene ima vas pipo a obavezno jedna mladja od 9 godina kao nasa ajsa,zene imaju pravo da budu kao nindje i da vazde na loj,ne smijemo gledati tv pa ne vidimo kada se klanja dzenaza krmetu,djeca ne smiju gledati crtani jel su teletabisi i strunfovi genocidni t vam je samo jedan dio prednosti biti vehabija-sada pozdr vaseg dragoga pipa-bih ever bosna poser-srbinova k.u.r.c.i.n.u.a da j.e.b.e turcina
Hvala vamo G-ien Inzko u nadi da ce politicari BiH-e dobro shvatit vasu dobronamjernu poruku! Neg kad ce bit ukinuta genocid tvorevina?i debeli lopov i fasista s laktasa iza resetaka? Kad ce nasa drzava BiH-a imat jednu policiju,predsjednika,parlament,budzet,itd...demokracju,gradjani BiH-e zele i traze demokraciju... a ne bandu lopova na vlasti!cast pojedincima. BiH4EVER!
inzko aj ne kaki vise bgt...samo nesto pricas a nista ne radis
idi i ti vise u pm, samo nesto pametujes, muntas, nista konkretno nisi naredio, iako imas ovlasti za to - a svima vam je jedini izgovor \"domace vlasti se moraju dogovorit\" - zar nije ocigledno da se NE MOGU DOGOVORIT !!!!!!!!!!!!