Komentari (170)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ŽIVIO DAN KADA NEĆE BITI RS I VIJESTI IZ RS-a
AMIN AMIN AMIN AMIN AMIN...
Pa koje su posljedice nastupile?Posljedice onoga što Suljagić čini?Ova nova uredba o prebivalištu,kontrole i sve ostalo, a možda i zakon? Posljedice se gledaju a posljedice su takve.Incko ništa nije poništio?Znači glupa politika koju Suljagić vodi?Pouzdao se u Incka a Incko mu uvalio?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ja sam Bošnjak koji se vratio na svoje u RS prije 10 godina, zašto meni niko ne pravi problem?? Ne odobravam, ali neka malo zbog onih koji su otišli u Federaciju, napravili kuće u RS koje su prazne, dođu godišnje jednom i glume Bošnjake, pa ostani na svom ako voliš Bosnu!! Selam
Bravo! Meni ne smeta nijedan Bosnjak ili Hrvat u RS ako ovde zivi stalno i ne prijavljuje se samo ponekad kad treba glasat ga neke stranke koje samo gledaju kako mogu izvuc vise pare za sebe a ko hebe narod!
Ma ovo je predizborna kampanja ovako odo nahrani svoje srboslavljem da dokaze da su veci smrdi od onih u srbiji i oni ne moraju nista jesti..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nedo im dragi Bog da to meni ili nekom mome urade odmah uzmam Advokata i tuzavam ih u Strassburgu.
Dokle god i jedan Srbin hoda zemljom mira na zemlji neće biti, ali doće i taj vakat kad ih neće biti samo sabur...
Bravo.Hoce poturice da se prijavljuju fiktivno,e ne moze.Treba im zabraniti ulazak u drzavu.
Ko stvarno zivi negdje moze bez problema da se prijavi a fiktivno i prijavljivanje na vise adresa je u svakoj normalnoj zemlji nemoguce.
Ma više mi je svijedo šta se zbiva tamam kada bi cijela bih bila srpska isto mi je bez posla i ničega osuđen sam isto kao i onaj srbin što misli da je na dobitku, neznajući da ono što imamo je samo onim što zaradimo i živimo ali ovako niko još malo neće imati a ovi na vlastima narod kada bude gladan pojest će ih kao i one koji im to omegućuju a to je sustvo.
pa gdje je sad taj famozni VITALNI NACIONALNI INTERES????
Kako posijes, tako ces i znjeti! Nama je prijetilo ukidanje sengena zbog Roma i nemarnih idiota, tako je i ovdje slucaj.
Ne razumijem te Smrde. Okomili se, mrze, puni su bijesa, krvoločni su, a nikako mi nije jasno zbog čega. Ako me mrze zbog toga što sam druge nacionalnosti i religije, pa jel' onda mrze cijeli svijet? Ako mene mrze ovoliko samo zbog te dvije stvari, pitam se koliko onda mrze Azijate, Afrikance, Južnoamerikance, jer u tom slučaju imaju i rasu, jezik i još puno toga. Jaako konzervativan narod, ali pojma nemaju da će prvim atakom na Bošnjake navaliti sebi na leđa stotine hiljada (žarg.) bradonja koji se ne plaše metka, puške, sablje, borbe prsa u prsa, ne plaše se čovjeka i ne plaše se bilo čega što je čovjek napravio. Plaše se jedino dragog Allaha dž.š., a '95. su Smrdi od takvih bježali kroz zid, spasio ih je izdajnik Aljo svojom odlukom da stavi potpis na hebeni Dayton.
Nas je više, a njih je manje. Prirodne migracije će učiniti svoje.
........nisam neki obožavatelj dodika i njegova entiteta ali.......na osnovu navedenog u članku izgleda da su vlasti u pravu........čovjek ne živi u banja luci niti ima namjeru da tu živi, tako da ne može imati ni prebivalište u bl......ljudi, dosta je bilo špekuliranja, svatko može imati samo jedno prebivalište i to tamo gdje uobičajeno prebiva veći dio godine, gdje plaća porez, ide doktoru, radi itd. a sve ostalo je špekuliranje.........
Taj zakon je KRUNA ETNIČKOG ČIŠĆENJA,odnosno etničko čišćenje crno na bijelo. Genocidna tvorevina sija u punom sjaju,krv na rukama Valentina Incka i Vlade RS se još nije sušila,a naši političari se svađaju oko poziocija.Ima izreka " SELO GORI A BABA SE ČEŠLJA".,jedni se svađaju , a drugi primaju Vučića,slušaju njegove laži i slikaju se s njim,kao biće bolje, inšalah. Kad dođu izbori,glasaćemo za počešljane ili za slagane,trećih nema ili pak ima?
bit će rata bit će rata rece Amer tata bit ce rata bit ce rata rece rus tata...... kurva europa o tom suti jer i ona tuJ nesto muti ... ti ga nama pusis valentineeeeee valentineeeee valentineeeeeee ........
Ovaj zakon pada u vodu ljudi samo polako, vrlo brzo za koji dan Ustavni Sud ce donijeti odluku da je protivustavan i visoki predstavnik ce ga takodjer ponistiti. Nema sanse da ovo ostane na snazi i da niko ne reaguje jer nije u skladu sa Deytonom i ustavom BiH . BiH je jedina i iskljuciva u nadleznosti ovog zakona i tu entiteti nemaju nikakvo zakonsko uporiste da bilo sta mjenjaju. Na kraju ce jos vlasti snositi posljedice i suociti se sa tuzbama pojedinaca kad se ovo sve slegne i zavrsi a zavrsit ce se u toku maja milion posto ovo pisem iz pouzdanih izvora i nije nista na pamet.
Zato će danas četnik vučić da obilazi Sarajevo, rukuje sesa bošnjačkim političarima i svi se smješkaju, dok Bošnjake povratnike genocidna tvorevina i genocidna policija diskriminira samo zato što su nesrbi.
cetnicka bratija :D auf, curikkkk balio!!!