Inzko u Vijeću sigurnosti
0
"Vlasti RS-a se zalažu za raspad zemlje"
Komentari (91)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ova generacija srba na balkanu su veci gubitnici nego oni na kosovu polju ! oni su se barem borili hrabro protiv prejakog protivnika , okupatora i nije bilo bruka ni izgubiti! a ovi danasnji eroji, su imali sve ,pare, ljudstvo, oruzije, ma sve osim M:U:D:A pameti. zato su uspjeli da umjesto velike srbije, izgube \"srpsku krajinu\", \"bosnu i hercegovinu\", \"makedoniju\", \"crnu goru\" pa cak i vlastitu teritoriju \"kosovo\" bez ikakve mrznje prema srbima,... ali zapitaj te se ZASTO ?
Koliko god Milorada prozivali da je moćan, arogantan i \"jak\"... mislim da je napravio \"političko samoubistvo\"... Sjetite se Ive Sanadera... Sličan profil \"ojebine\"... Kako završi??? Kladim se da je ovo početak kraja našeg dragom milorada...
PREPORUCIO BIH ADMINISTRATORU DA UKINE KOMENTARE STANOVNIKA BIH KOJI SE NALAZE U OKRUZENJU VELELEPNIH SMRCA I, JELA I BOROVA... NECETE VISE NI SUMU SJECI BESPRAVNO U ZATVOR IMS DA MI IDETE SVI SA KRAVAMA I KONJIMA ZAJEDNO! SEHER!!!
Inzko se zalaze za raspad drzave, zeli jednonacionalnu drzavu tkz bosnjaka.
samo me nervira ovo licemjerje ovih političara iz rs-a posebno dodika...svima je jasno na ovoj planeti da srbi u bih žele da stvore svoju državu, žele da ruše bih,žele da se ukinu federacija i republika srpska, žele drzavu srpsku...ok...ali kad mi dođe na tv onaj glavonja dodik i njemu slični i počne pljuvati po političarima drugih nacionalnosti, a posebno bošnjačkim kako oni ruše rs i bih, kako oni rade protiv dejtonskog sporazuma i ostala sranja, kako je dodik za cjelovitu bosnu sa rs-om u njoj jajajjjajaja...mislim stvarno, budi čovjek jednom i reci naglas da hoces rušenje bih, i da sve radis da to ostvaris, a ne tako ispodmukla, referndumi itd...tako nećes ni dokle stici, i svima ce na kraju biti jasno da je jedan običan lažovčina i lopov, kao i ostala potička bagra u svijetu...
Dobro jutro Kulumbo!!!!
,Mujaga ....Ne prosipaj se više..... kretenu....
De reci nešto što nije poznato....Pa od samog početka se radi na potkopavanju institucija BiH.
Svake godine Inzkov izvjastaj je isti bijo u sb ili eu ,svake godine komentari potpuno isti.RS odzvonilo,Dodik zavrsava politicku katijeru ,zatvor i td.Jel vi vidite da je sve isto ....
Proizvodite rucne mlinove za kavu propala namjenska nema JNA da kupuje, Kakave ba OSbih kad izadju iz njih Srbi i Hrvati nema vojske . Tako je moj babo Alija prijetio sa devedeset hiljada do zuba naoruzanih Zelenih Beretki . Pa znamo kako se to zavrsilo.
To nije istina Incko.Kako se možeš zalagati za raspad nečega što nikada nije ni bilo sastavljeno.Mi imamo državu u državi i to nam je sasvim dovoljno.
Evo opet oni po starom, a kad im doje naplata onda ce biti heljp baznia. \"Formiranje vlasti: SDP i SDA spremni da zaobiđu SNSD i oba HDZ-a\"
Pa zelembaci,konjusari i ujke.
Cije VLASTI su se zalagale za raspad Drzave 91-92 godine ???
Mislim da trebalo stvari pogledati i sa drugog šireg aspekta...da bi nastalo pomirenje treba nastupiti zalovanje- na svim stranama....Budući da žalovanje nije nastupilo zbog rata.... sada nastupa zbog situacije...jedini način da se ostane na vlasti (ova bulumenta predratnih švercera, usamljenih neurotika i mediokriteta) je da drži vlastiti narod u strahu i da njime vlada...na svim stranama....Narod sada žali....!!!! zbog lošeg života i nikakve perspektive...ne bih rekao da ima toliko vjerske i nacionalne mržnje, naprotiv ona splašnjava i dokle će je \"nefunkcionalna gospoda\" sa svih strana moći podgrijavati...Mnogo država na graničnim područjima su formirane od restlova naroda i paradoksalno bas zato dobro funkcioniraju jer nije bitno kako je neko slučajno rodjen nego koliko vrijedi univerzalno (Švicarska, Belgija,Indonezija, Havaji, Libanon / pa i USA i EU, u širem smislu/) Mislim da se narod podobro zasitio nacinalizma...jer ipak niie baš puno dobrog do
Ne mi volimo bosnu ko i vi jugoslaviju. Ucimo od najboljih razbijaca drzava.
Bosanci na ekskurziji.........