Komentari (442)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ljudi izborna je godina, sretno sa nadolazecim idiotlucima
srbi smrde!
@Muha9946, jesu li osmanlije bile manje genocidni
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
⚜️Jebe ih zeleno na semaforu hahahha
zali bacenih para
Pogledajte bijedu u publici ccccccccc isto koda je sad rat stao koja bijeda u PM
ma nije ovo lose. jednom u godini organizovati krkanijadu da se svi debili regije okupe, malo protandrcu i nazad kuci. Svi mirni godinu dana. U Federaciji ima Korida u Cevljanovicima, u RSu parada - tako moze da ocejfi svak kako hoce i koliko hoce.
Nesto kao Sjeverna Koreja
A dije zastava varte ona koju je medjunarodna zajednica napravila a balije se grle njome - aj nije im zamjerit nastali su 91 a vec poslje na popisu moralo im se govorit tj reklame su imali sta da stave - jer jadni mogu se zbunit pa et ti belaja
Rekli su da ce bit i konji na ovoj paradi ali da će ih biti ovoliko... :)
MOGU KITI JER NEMAJU PAPIRA ZA DUPE BRISATI,NECE DUGO SE KURCITI UNISTICEMO SRBSKU TVOREVINU,TKOJA JE NASTALA NA GENOCIDU.TEGBIR
Je li istina da je zabranjeno točenje alkohola?
Samo mentalni hendikepi, ogranicene neobrazovane spodobe sa sajkacama na supljim lobanjama lijece komplekse ovakvim 'praznicima'. 9 jan. dan mentalno hendikepiranih serva.
Skup gladnih i siromašnih građana
Dan 4 rajha.........
Posrbice iz bih
Ovi u rs-u nemaju sta da jedu ali i dalje nastavljaju da ga dudlaju svome gospodaru dodiku i slave ovaj banana "praznik"
@Mickey100 Gdje sam ja u svom komentaru izveo taj zakljucak ?
Gore od Sjeverne Koreje
Koji jad i bijeda..meni je njih zao