Komentari (205)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja sam mislio da ce ovi postaviti eksperte... stalno su to spominjali, a oni sjeli i podijelili ko kolac medju sobom...
pa eksperti za podijeliti izmedju sebe… oni prije njih su sve sebi uzimali
Ja nisam nigdje u tekstu procitao da su nekoga postavili, odnosno nisam vidio imena novopostavljeni, pa mi nije jasno po cemu si zakljucio da neko jeste ili nije eksper. Sve da su i postavili nove ljude i da su objavili o kome se radi, nije mi jasno na osnovu cega bi ti odredio ko je od njih ekspert a ko nije. Ako je zakonski regulisan konkurs za popunu onda tako treba i biti, samo ne znam kako ce onda zadovoljiti stranacku pripadnost.
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Kako je ovo tendenciozan tekst od strane KLIX glasila u sluzbi SDA. Samo cu zamoliti vrlog novinara na koji nacin je moguce da se stranke dogovore, a da to ne bupe ''podjela plijena''. Trebali su odustati od svega i ostaviti SDA kako bi dokazali da im nije stalo do podjele plijena tj upravljanja. Kao novinar bi trebao razloziti drugi nacin raspodjele pozicija a da ne bude ''podjela plijena'' kako navodis. Koji je to nacin, pojasni.
hoce li ocistiti snijeg konacno?
Samo vi dijelite,ko ce vas trpiti naredne cetiri godine???
SDA bando treba li kutija....
Samo mijenjajte ovi kriminalci iz SDA kradu na sve moguce nacine cak moras da placas racune i za MRTVE
Sve je to fino, al ako ne uspostavite vladavinu zakona, tk. instrumenta prinude mozete sve to sebi zabit u guuzicu, recimo Fahro uceo zavod da krci opet sebi tornjeve i placeve, i opet po starom da se Sarajevo narusava. On je jos i dobar kakvi su SDA krimosi bili. Ali morate napraviti neko ko ce da sve to kontrolise
Moze li odmah zamijenit sefa Benetona na vjelasnici. Cekao 55 minuta da mi pridje konobar i nisam docekao. Odem do sanka i kazu mi ljutito polako, nemoze preko reda. Odem ispod i odmah dobijem sto mi treba. Da ne kazem da nije ociscen snijeg sa stolova.
Sta je sa KCUS??
Sta je sa KCUS??
volim ovu multietničnost!!!!
Do sada fino SDA I SBB na direktorskim pozicijama svakom javnom preduzecu dobro su se uhljebili. Napokon da ih istjeraju . Sumnjam da ce biti puno promjene ali biti ce sigurno. :)
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> www.XXDate.club
bilo je to vrijeme kad je strah dosao u grad, bilo je to vrijeme kad si brzo sazno ko je covjek ko je smrad
Samo da Forto ne potpisuje nista sto je sigirno sigurno...
odlicna prilika da narod vidi koliko je recimo sda stranka bila dobra ili losa, jer svaki naredni protest ici ce prema ovim strankama...