Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cim se probudis odmah doza Dodika.
Nije ni čudo što ne može sa Bakirom i Komšićem jer Dodik ne može ni sa svojim vjernim partnerima Pavićem i Djokićem koji su ga 20 godina održavali na vlasti! Naviko biti glavni baja.
ovi srbi kad bi se odcjepili od federacije i prikljucili srbiji,za nekoliko dana molili bi da se vrate u bih i da bude gradzanska drzava ako treba,srbija je jad i cemer balkana a ovi genocidasi jos su jadniji i cemerniji."beda i jad"
Ne razumijem ovaj naslov... Bez DNS, vladajuca koalicija i dalje ima 46 poslanika, sto je i vise nego dovoljno (za minimalnu vecinu su potrebna 42 poslanika).
Oni bar imaju vlast.....
Tik-tak tik-tak otkucava ti sat mile sverceru 😉
nešto vas malo za stolom,mile.
Oci povadili dabogda...
Ozbiljan sukob je na relaciji Snsd-Dns-Sp! Bezobrazni Dodik pokušava razbiti 20-ogodišnje partnere!Svašta će biti.
Ma kakvim klimavim - narod i obicni smrtnici su u cijelo Bosni na klimavim nogama - samo nam mediji skreću paznju ovim nevaznim vijestima.
Opet se nešto dešava u mjesnoj zajednici.....