Komentari (193)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve je to izgrađeno samo mi to ne vidimo. Tako nam govori seoska varalica Fadil Novalić i kriminalna organizacija SDA.
@Dobitak38 Da li da vjerujem Fadilu N. ili svojim ocima???
@Dobitak38 kaže plaćenik....
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Most preko Save kod Svilaja - tri puta otvarali radove ! Otvorili dio Autoputa Svilaj -Odžak 10 km, koji nikuda ne vodi - SLIJEPI PUT ! Hidrocentrala VRANDUK, Termoelektrana TUZLA - piši PROPALO ! Sarajevska obilaznica - počela izgradnja 2007(3,5 km gradili 10 godina) i još nije završena ! Vjetroelektrane PODVELEŽJE- grade se već 10 godina..... ! Autoput koridor 5c gradi se od 2002 godine, i samo bog zna kada će se završiti ! Digitalizacija, 4G mreža ???
Po njhovoj logici samo je vazno kao poceti,Bakir i Fahro obecavaju da ce FBIH biti najvece gradiliste u Europi a na kraju nista...
Pa napravit novu stranku je mega projekat, šta 'oćemo više. Na stranu što su svi ostali projekti jedna velika infrastruktura koja se ne vidi ali je tu. Baš smo nezahvalni i neznalice, uz to ne znamo cijeniti to što (ne)imamo.
AKO JE PRVI PUTA DA SDA SLAZE KAKO KROZ VLADU TAKO I LICNO ONDA BI TREBALO HALALITI :) NAZALOST LAŽU NA DNEVNOM NIVOU. SREĆA PA SE RASPADAJU PA DA NAROD MALO DAHNE
Zavisi koje proljece koje godine
Bice bice ima ona serija
izgradit cu most do raja, most do moga zavicaja.....
Fadile je3em li ti nanu brdskoplaninsku
Hahaha. Kakve nas lopuže predvode, dobro je da imamo hljeba. A kamoli neki autoput.
Ne moze za sve biti kriva Sda glupani bošnjaćki i sandzacki primitivci vidite da smo okruzeni neprijateljima i domacim spijunima koji sve opstruiraju problem je u glupom narodu koji je na dnu ali nikad pameti doći neće
Kad kriminalna organizacija SDA ima sastanak na celu sa del kapom Bakirom,najcesca tema bude "ko ce najvecu glupost izvaliti" i nakon sto odaberu najvecu nebulozu onda del kapo Bakir to saopsti medijima poput " Najvece gradiliste u Evropi,100000 radnuh mjesta..."
Ja vam obecavam 100 000 megaprojekata
Al zato ce muslmani izabrati Komsica i sve ok.
treba novi "gradjanski rat" da izbije narod protiv politicara!
Hajde ba navikli smo mi na prazna obećanja, od kada nam obećaše zlatne kašike pa na ovamo.
Koja vlast? Ova vlast je samo skup kriminalaca iz HDZ, SDA i SBB. Bara je mala, a plena je nestlo - ostale mrvice. Šta ćete bagro sada? Pojest ćete se između sebe, kao pacovi u kavezu bez izlaza i zraka?
Kriminalna organizacija SDA koja vlada Bakiristanom od kraja rata, uspjela je ono sto ni rat nije mogao da uradi. Da raseli Bosnjake, islamizuje i ubije u pojam ljude.