Komentari (179)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stvarno, kako su se ove Nigerijci nasli u BiH? Ako hrvatska granicna policija nije evidentirala njihov izlazak, da li je granicna policija BiH evidentirala njihov ulazak?
@politika.je Nasa granicna da nesto evidentira, hahahaha. Pa vidis da na trpaju sa svih strana vec 2 godine.
@politika.je ... obična dva migranta, a ne studenta. javljaju se iz bih kako se žele vratiti u hr da zatraže azil, kako sami kažu. dobro su ih pročitali hrvati.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
A sta je problem da se vrate u Nigeriju?
ovo su boko haram psi
Svaki cigo svoga konja hvali...
Svi mi normalni ljudi tvrdimo da gazda hotela LAZE.Natjerala ga policija i inspekcija.
Za šta služe komentari? Može li svako iz iznijeti svoje mišljenje? Samo brišite
Stisli vlasnika da izjavi u korist države inače ode dozvola i sl.
samo u naslovu pise da vlasnik hotela tvrdi da lazu, u tekstu nista ne pise
Ista prica kao i sve do sada recimo ona mocna hajka radi sirijca koja je hrvatska policija odvojila od djeteta.. Sam bosnjake ovako mogu vozati jeb ga mrznja prema nekome je jaca od mozdani vijuga
uh ovi hrvati su opasni, oni čuvaju veliku nožinu da je zabodu bosancima u leđa kad dođe vrijeme za to
To su rvatine koji mrze sami sebe,zalosno ali istinito, tuku ih,pucaju po njima, pljackaju ih,do kada sve ovo
TA JE NACIJA ZATROVANA NEIZLIJECIVOM BOLESCU - MRZNJOM (SEM VRLO MALO IZUZETATA) I TAKO CE BITI DOK JE OVOG SVIJETA. SRECA PA ISTA NIJE PRENOSIVA, VEC SE GENETSKI NASLJEDJUJE.
Znam ja kako su dospjeli u BiH. Kidnapovala ih HR policija haha
Papku policija rekla šta da izjavi...
Treba shvatit da Hrvatskom vladaju fasisti, da su nacisti i desnicari u modi, da nista sto nije kompatibilno sa desnicarskim ekstremizmom ili nacizmom nije u funkciji itd itd. Ko god brani fasisticka uredjenja u drzavama nek pojede radioaktivno govno iz japanera.
@VodadoV, hahaha samo škrgućite zubima dok vam ne poispadaju
Svaki hrvat tvrdi da ovi momci lažu jer su jedino oni pravi i divni i nikako ne žele proznato da ispod sve te fasade se krije okorjeli fašizam.
Na kraju će ispasti da nisu nikakvi studenti već standardna migrantska bagra!