Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Oštetila ga je i Mjakička za 28 000 pa se Tužialštvo nije počešalo ni po guzici. Prima platu od PArlamenta a prima i penziju. JEdno ostavi Majkićka . I VRATI ciganko 28 000 u budžet !
Ljudi utaje po 10 miliona ili ne plate 10 MILIONA KM PDV-a nikom nista.... ovo je neki jadonja.
23 000 KM...........to je nista............... ja se uvijek pitam kako je moguce da neko duguje 100 000 ............1000 000 i preko UIO........to je samo moguce ako to UIO dozvoli.........leglo kriminala su oni
Zato sto je ovaj lazno prijavio porez i svjesno isao da prevari. Zato se zove utaja. Ko duguje 100.000 ili 1.000.000 taj je prijavio istinito ali ima npr. problema sa naplatom svojih potrazivanja i slicno. Razlika je izmedju duga i utaje.
@pinkman jasno mi je to............ali zar se ne pecati firma ako imas dug ?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Bingo kad utaji par miliona ne smiju mu ni prnut .. o sirotu i zec q__rac oštri
jedni 20 hiljada jedni 20 milijuna al nikome nista ...
šta očekivati od vlasnika firme koja se zove "Mirage"?
Focak to tako vjerovatno i izgovara kako pise😂😂😂
Kakva utaja, šta vam je ljudi? Sve je to bio jedan obični "mirage"