Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo majstori, svaka cast za tekst,argumentovano i po svima!
Politika ulijevanja i institucionalizacije straha. Tako je bilo 90-ih, tako je i danas. Ma ko nas sljivi kad smo glupi i strasljivi, pa im se ne mozemo suprostaviti. I treba da nas handre ovako.
Koji haos,koje mutljavine u toj zemlji,pa proganjaj te sve koji mute i bogate se na racun naroda,samo tako nastavitei ne odustajte,nekada mora doci kraj lopovima i korupciji u toj zemlji.....
MA SAMO OTIMAJ KAD PA NEKA ŠUTE KO IM JE KRIV
To je bilo nekada,a sada su i stranke evoluirale pa imaju svoje ćerke-firme koje načelnici angažuju bez obzira na kvalitet i cijenu.Pravi primjer je \"Džemotrans\" iz Hadžića u kojem se pita Nezir Kazić(vijećnik SDA),a poslove im namješta Enes Kazić (\"zamjenik\" načelnika i načelnik Ejubović. \"2005 godine \"Džemotran\" je sa jednim uposlenim radnikom dobio posao izgradnje igrališta vrijedan pola miliona KM,a do 2008 do kada su radovi trajali cifra je narasla na 1.200.000,00.Za to vrijeme Enes je bez kredita kupio sinu stan od 85 m2 u Hoše-comercu i u kuću u Smuckoj uložio 150.000,00. Šta ćeš kad ljudi znaju...
U Mikrokreditnoj fondaciji PRIZMA u kojoj je direktor sin Ministra Zahida Crnkica svi uposlenici moraju dati 50 - 100 KM mjesecno u strogoj tajnosti najvjerovatnije za predizbornu kampanju SDA stranke. Mjesecno je to negdje oko 40 000 KM sto znaci da ce samo ta obespravljena radnicka klasa da bi sacuvala radna mjesta za 3 mjeseca koliko su obavezni davati taj novac dati oko 120 000 KM.
Naši ne kradu! Samo vaši.