Komentari (127)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dajte Dodika na haparate. I to one Fikrine.
E moj naivni bosnjo...krezubi...sta se kaze krezubom bosnji to bosnja i povjeruje...Tako vam je i alija rekao...mirno spavajte rata nece biti...vi mirno zaspala...a srbi vas ko janjce poklali.Malo manje vjeruju...neskolovani bosnjo.
Ne daje mi kljiks opciju da lajkam komentar, pa eto, da prokomentarisem. Mogu aparate smjestiti u onu šator kovid bolnicu
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ima li iko da nije garant Dejtonskog sporazuma ?
nema a svi su protiv njeg kad se kamere ugase
Vladimire Putine, razmakni nam butine.
Rusi braća naša slavenska ❤
Naravno da priznaješ jer moras,svjestan je putin da se nije igrati sa međunarodnim pravom jer ga je i sam prekršio. Nije BiH samo sastavljena od tri naroda vec od građana i tri naroda ,vrlo važno jer mi nismo komunistička zemlja koja baštini prvo narode vec stavlja građane u prvi plan i to je razlika eu i Rusije.
Jedno prica, drugo radi
Spassiba Russia, spassiba pr Putin...
Eto culi ste sve.
Jednakost svih naroda, i jedinstvena država.
Traktorista na aparatima
Tako je Vlado!
A GENOCIDNA REPUBLIKA SRPSKA
jednakost tri konstitutivna naroda i dva entiteta​ sa
Hvala
HAHAHA DODIK NA APARATIMA AJDE MALO SEDITE DOLE REKO PUTIN ENMA DIRANJA DEJONA DA SVE OVAK OOSTAJE KAKO JE SAD Rusija, kao država garant Dejtonskog mirovnog sporazuma za Bosnu i Hercegovinu, zalaže za njegovo striktno poštivanje. :)
Rusija, kao država garant Dejtonskog mirovnog sporazuma za Bosnu i Hercegovinu, zalaže za njegovo striktno poštivanje.
Rusija, kao država garant Dejtonskog mirovnog sporazuma za Bosnu i Hercegovinu, zalaže za njegovo striktno poštivanje. NEMA DIRANJA DEJTONA NITI RS TO DOLE PISE PUTIN KAZE