Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Opljačkali Trebinje i okolinu, izreketarili sve firme i institucije....a sad Mostar, pa dalje.
Vladika = VITO DON KORLEONE Mojne te satro cepri dikavla...
Vladika Gligorije glavni kriminalac Istocne Hercegovine. Izgradio crkveni hotel Platani na imanju nekadasnjeg Resul bega, bio organizator mijenjaja imena cuvenog Arslanagic mosta u Perovica most. Izbacio iz crkve one pojedince iz Alternativnog pokreta Trebinje samo zato sto su ukazivali na njegov kriminal. Lik je opasna faca, koja ima za cilj da se dodvori Mostarcima, da se uvuce sa svojom sabornom crkvom Bosnjacima u mahalu.
Zakasnio si vladika moj lijepi... jedno 25 godina...
Razlicitosti izmedzu radnika i neradnika, postenog i nepostenog su normalne i prirodne razlicitosti, ali ove koje su neprirodno nastale na osnovu, nacionalnosti vjera isforsiranih i naturanih od onih koji su na taj nacin sebi ostvarili bogatstva i napravili zivotne i stvarne razlicitosti izmedzu obicnih ljudi i politickih mesetara, je prava nesreca i opsti poraz razuma, da su u ovolikoj mjeri ove druge uopste prihvacene. Ko god misli drugacije, sigurno je zaveden.
@raspad2019 zato ih tvoja mama i voli :) :)... "Ne kuni konja kojeg nisi jahala! :)...kako ona zna reci :) :)
Vladika vi iz religija probajte se malo vise izdici iznad sebe jer vas ipak veliki procenat naroda jos uvijek dobro slusa pa da probamo svi zajedno POMESTI OVU SADASNJU POLITICKU BAGRU koja nas gusi evo 2.5 decenije.