Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kako je krenuo Gregorije moga bi zaj3bati kačkavendu,najpoznatijeg č3tničk0g vladiku
Ma dajte ljudi ne pišite gluposti. Nebojša je odličan novinar dok ima interesa. I on zna da uceni nekoga da ne piše o njemu. Njegov je buduci tast poslanik Saraba. Kada ste zadnji put culi da je ppricao protiv SDS ili ovoga novog SDSa? A Alternativni klub je klub neke dve budale iz Trebinja, koji su pljuvali po muslimanima tokom rata, Blazo Stevovoic je inace bio huščak Vuzkovog SPO i govorio rečnikom mržnje, a sada se dodvorava. Tako je i Sekulić bio u SDs i bljuvao vatru. Ne branim Vladiku ali ova dva i Vukanović imaju pune džepove oraha
KRV-OLOCNE SERVSKE VJESTICE KRVOLOCNE SERVSKE CRKVE NAPADAJU...!!! PA OD KAD POSTOJI TA SERVSKA KRV-OLOCNA CRKVA ONA ZNA SAMO NAPPADAT I UBBIJAT...!!! SIKTER...!!!
srpska paganska crkva na djelu
Jao dobre kacige :)
OPLETI i ostali pacenici neser\'te. Vaseg muftiju srbi ne uzimaju usta. Ako krade i je.be, onda krade vas i vas je.be. mi s tim nemamo nista.
\"Prema informacijama koje nam je dao novinar Vukanović,.....\" Ovo je kljucni detalj !!!!! A sta ako \"novinar\" Vukanovic laze? Podigli ste i kuku i motiku na osobu a da niste sacekali ni da se utvrdi da li je zaista to ucinio. Samo sud, uz saradnju Policije, moze utvrditi da li je neko ucinio krivicno dijelo ili ne...... Ali da, to vas ne interesuje....dovoljo je da je Srbin, pa jos svestenik SPC, da pocnu muslimanski povici na vjesanje..... BiH je jedno multikulturna balega a ne zemlja!
Ovo nije napad na VLADIKU nego napad na sve PRAVOSLAVCE. Sta vam obaj covjek zgresio, crnite ga i blatite samo zato sto je cestiti Pravoslavac
...MAUS ODJEBAUS......
jasne optuzbe za navedena djela zasluzuju ako nista poziv na informativni razgovor u FMUP bez obzira na titulu koji doticni nosi.
Barasin pije u restoranu u Kampusu!
srbi smrde..
sva sreca pa krkan barasin ne napada
to je onaj sizofrenicar, mislim taj Nebojsa, sto ide i klanja po dzamijama, a ostavio srpsko ime da pokaze multietniĆnost?
Koja je ono tipa šljema u vlastelike,nešto puno šaren
Vladika bi da vlada! tzv SPC bi da vlada poput ayatollaha u Iranu! Nama Bosnjacima muslimanima \"nabijaju kompleks\" Irana, a citava tzv SPC smatra da je vlasnik svake crkve na Balkanu! Patrijarsi (citaj pacenici) sire mrznju i razdor gdje god stignu! KAd nema muslimana, dobar je i poslusni vlah! Treba vratiti Bosanku crkvu i bogumilizam, a pravoslavlje i katolicanstvo istrijebiti!