Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
POSEREM VAM SE NA MJERE BEZ MERE
Reci ljepo fadile da je dodik zabranio srpskim sumama da prodaju tehniku i drva u federaciju , sta krijes to koji k....., reci ljepo da je sumska drzava za sebe
Vlade su siva ekomomija, ne mogu halalit sto im sjerotinja otima sichu, stoka
Uskoro će da im se priključi premijer sa Vladom Hrvatske Republike Herceg-Bosna! Neminovnost! Verovatno će to biti Vjekoslav Bevanda!
Za APZB nisam baš siguran, možda bude a možda i ne!
aj nek su se i oni jednom u necemu slozili
Republika Srbska je civilizaciska greska, dopustiti da se formira takva tvorevina sa tako krvavim temeljima , temeljima koji leze na kostima nesrba, progonimai genocidu a sve to na granicama EU unije u 21. vijeke je rezultat globalnog pomracenja uma. Tvorevina koju od sramote prema civilizacij treba likvidirati.
pa vlada PC je "siva" jer je zasnovana na kupovini "dva papka"
ovih sto kao radi pola je na crno ovo je drzava mrtvaca pisam se usta bakiru i njegovim pederima
😂😂😂😂
Iz Srbije stiže 6 Migova 29 kao pomoć bratskom narodu Be i Ha u borbi protiv sive ekonomije .
naravno jer vam to ide direktno u dzep, haj se dogovorite oko necega gdje nemate zajednicki intereres, evo recimo nato / rusija, placanje plina rusima, mmf, vojna imovina ...
Ja neznam zasto se stalno zapostavlja Babina Republika Krajina