Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
2 HDZ-a i 3 SDS-a
znaci da je formula jednostavna i vi treba da se podjelite na ocisceni bosnjacki dio i ocisceni hrvatski dio i onda cete lako da se dogovorite na ociscenom bosnjackom i ociscenom hrvatskom djelu a na drzavnom je jednostavna rotirajuca formula 3+3+3
jao sad se on pravi nevin, ko biva mi u federaciji se ne mozemo dogovorit a oni se u sumskoj lako dogovore pa kako nece kad su je etnicki ocistili od nesrba. gen.ocid.no dj.ub.re se izvuklo dok se mi vamo koljemo jos ce ispast najmanji problem on i njegova genocidna u BiH. I sta je cede sta dajete minuse,nisu muslimani zaboravili na RS,polako prvo Hrvate pa vas.
@do-dick!! dugo nisam procitao ovako jak komentar koji dosta toga objasnjava.
duduk kao i obično svašta kaže ali ništa konkretno
jao sad se on pravi nevin ko biva mi u federaciji se ne mozemo dogovorit a oni se u sumskoj lako dogovore pa kako nece kad su je etnicki ocistili od nesrba.gen.ocid.no dj.ub.re se izvuklo dok se mi vamo koljemo jos ce ispast najmanji problem on i njegova genocidna u BiH.
Sa lijeve strane slika Dodika a sa desne strane reklama SPRKASSE, sjooo ja vidim blica ova reklama
-Sta si novo rekao srpski Gadafi..Djilkosu ,kofrcis se Genocidni -parazitu.