Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nesto novo ??? ovo ne bi trebala bit vijest uopste... dabogda na dnu pakla gorili svi skupa iz te prostorije....AMIN
sve ih govnjivom motkom pa preko leđa
Pametan ovaj Zlajoglu, čuj izbori samo na državnoj razini? Ništa od toga, izbori će biti na svim razinama. Morat ćeš raširiti guzu da Lojanovići i sljedbenici Ante Pavelića koji su se u njoj lijepo smjestili iskoče i otplove niz kanalizaciju! E, onda ćemo praviti vlade od A do Ž. Pa ćemo vidjeti gdje je ko!
nisu imali vremena da se bave niskim stvarima zurili su na prijem kod panonskog seljacine
Stvarno si providan, citav dan sjedis i komentarises ili si placen za to ili si budala.Ja se kladim da si oboje od navedenog.
treba provesti islamsku revoluciju ! samo islamska revolucija može spasiti Bošnjake od komunjara, i krstaških katoličko-pravoslavnih genocidaša ! islamom do ponosa džihadom do pobjede sebilune el-džihad !
Nek ste se vi oko plata dogovorili m.a.m.e vam se n.a.j.e.b.e.m.
@ zeleni zub potpisujem...!!! Zlatko ne POPUSTAJ serbo fasistima i genocidnim monstrumima kriminalcima na celu sa miloradom dodikom...!!!
Kazu da i go.vno nece da udje u krvolocna genocidna dodikova usta, znaci da je i gov.no pametno.!!!!!
Sve ce to pucanstvo morati platiti. Kad udare po vama, bice kukanja na sve strane. Nema se novaca za obicne stvari. Pa znate li vi sta kostaju novi izbori? Morace se negdje rezati, pitanje je samo od koga. Tko se god tome raduje, sigurna sam, da taj isti zivi od svojih roditelja.
Mens cini da mi imamo problem...
Covicu i Dodik, sve dok balyje na budu igrali kako mi sviramo nema dogovora.
sto bi se dogovorili kad mogu da nas karisu do beskraja...
dugu starost i tesku bolest vam zelim...
Bravo za SDP.....ni sekunde vise uzmicati pred ucjenama separatista i rusitelja ove nam domovine !!!!! Dosta je bilo vise..............SIKTER !!!!!!!
sahraniće je zlajoglu. al baš ga briga biće prvi vladar na 24%. multietničkih jakako.
Kažu iz ministarstva finansija da su ovi Lideri samo oko (ne)formiranja Vijeća min istarstava potrošili preko 4,000.000 KM. Malo brate mogli su još dići 2-3 kredita , zadužiti nas i potrošiti pare. Mi ćemo to svakako vratiti/platiti našom kožom.