Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
treba ista ta financijska policija prvo vladu procesljati pa onda dalje.
ima para za rudnike koje su rupa bez dna gdje rukovodico vrse svakodnevno nevidjeni kriminal i gdje je yaposleno 60 posto viska administracije..vlada suti i ovaj resorni ministar dzidic....sram vas bilo... kopate drzavi grob jer necete da se rijestie stranacke vojske ! od ove drzave nece biti nista za par godina !
Da imamo pravog premijera koji se brine za svoje gradjane on bi se pobrinuo za te radnike a ne bi ih pustio da se pate po minusima i hladnoci.