Komentari (341)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakve budale ovo pišu. Pa Mtel je prisutan u Sarajevu otkako je kupio Logosoft.
Cuj sporna nabavka? Po zakonu o javnim nabavkama mora se prihvatiti najpovoljnija ponuda a u ovom slucaju je to mtel
SDA prosipa lazni patriotizam logicno je da treba prihvatiti bolju ponudu
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Vlasnik M.tela je R.Srbija? Vlada KS puni kesu Srbiji. Logično sasvim, kad vidiš ko je čini.
https://www.klix.ba/vijesti/humanitarne-akcije/vrijedna-donacija-m-tel-a-klinici-za-djecije-bolesti/210325087 Evo i mtel dijeli donacije
Prvo se informisite pa pisite clanke, vlasnik mtela je austrija a ne srbija, a bh telekom je najskuplji operater u evropi a mreza im je preopterecena i zaostaje za drugim, logicno je da se Sda zali jer oni upravlhaju telekomom i izvlace godinama pare iz njega,
Bh Telecom konta da nema konkurencije i da usluge mogu ostati na nivou od prije 15 godina s cijene u skladu sa novim tehnologijama.
Sporno je što su razdvojili fiksnu i mobilnu samo da bi neko mtelu sredio posao. Tu ima posla i SIPA. Forto, zemlja ti u sebe ne dala.
Nije više zlatna koka sad je srebrena 😢😢😢
A kao mi svi ne primjetimo da Telecom nam se guši? Pa molim Vas moze li se iznijeti podatak o broju zaposlenih u BH TELECOMU, taj podatak koji se krije ka zmija noge? Firma koja je iskoristena i izmuzena do kraja zaposljavanjem kadrova zna se koje stranke? Manite mi patriotizma i price o sponzorstvu i donacijama! Neka povolniji prodje pa makar bio iz IZRAELA! Nadam se da ce i koji trgovacki lanac NAPOKON probit barijeru oko BIH!
Mislim da preko BH Telecoma SDA prisluškuje sve i svakog. Uz dužno poštovanje BH Telecoma čijisam i sam korisnik preko 30 godina, on mora da se otarasi SDA kadra. SDA kadar se pokazao katastrofalnim po bošnjake borce i radničku klasu. BH Telecom je u rukama KOSa i Fikreta M koji preko njega rade prljave poslove prisluškivanja i ucjena.
Ovo je ona: "Više volim da me Vučić prisluškuje nego Osmica"..naša posla nažalost.
nema patriotizma kod FGR, nisu bili na casu kad je bila ta lekcija
Ako se gleda samo cijena Mtel je bio bolji ali ako se gleda koliko minuta dobiješ za tu cijenu onda je Bh Telekom pet puta jeftiniji. To su činjenice a koja je važnija sami odlučite. Pustite botove da zarade sendvič a mislite svojom glavom
MTEL koalicija.Nista nije slucajno .Naivni Bošnjo.
Kad bi BHT ulagao u infrastrukturu i poboljsao ponudu, onda bismo mogli pricati, ovako samo pare u dzep i ko sisa narod
Ovo im fakat nije trebalo... Hebo vas Mtel
Mislim da je ovo prvi put da sam na strani SDA. U ovoj izjavi su sve u prvu.
Pardon:u pravu
Osta Bake bez novca!
Raduj se... Vučić dobio pare odakle se nije ni nadao
Pa ovi vladaoci trenutni bi da mogu u Sa i srpski zrak da se diše. Oni su toliko opijeni mržnjom da nista racionalno ne kontaju. Ovi prije njih su bili nikakvi, al ovi su nema definicije. Dobro onaj reitelj reće tražili ste evo vam.