Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vi iz Gorazda ste jos gori,vi zaposljavate cetnike,i jos ih birate na izborima,kao onog cetnika sto se slikao sa puskom iznad gorazda za vrijeme rata(kandidat Gorazdanske price)
Kako se incidenti ponavljaju bas za praznike? Skeptik sam.Neka neko izuzme kamere, jer postoji mogucnost da je neki Osminicin ovo uradio, bas ovih dana....izuzmite kamere, sve je legalno u ilegalnoj drzavi.
Pa treba prvo pronaći i dokazati počinioce, pa ih onda rebnuti po novčaniku.
Nema vise mjesta ni za saljive komentare...ovo je CDA Federacija.3000 osoba je kriticna masa! Dolazimo iz svih krajeva BiH! Do temelja, nece ostati ni kamen neprevrnut.Nacionalne granice i dosadasnje podjele necemo razmatrati.Samo krimi rad HOBOTNICA!!! Poljine_Mostar_Banja Luka.Svi za jednog jedan za sve!
da ih pucnu linijarom po prsticima?
Da je kojim slucajem pucano crkvu eh to bi bio TERORIZAM, zvonili bi mediji i po smrdiji
Sad ce Peda Kojovic naci zajednici sadrzalac s njima, pa ce onda biti fini i nece pucati na dzamije
zbog ovoga ovdje sad javašluka i pritiska, bice raznih nereda i mrtvi ce da progovore