Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eh taman da vidimo koliko je SDA bagra zaradila na privatizaciji i koliko su ustvari duzni drzavi i preduzecima...
SDA, SDP, SBB, SBiH ..... da ne nabrajam. Sve je to isto kad je u pitanju imovina. Ljudi su isti u svim strankama. Zato mante se suplje i tuzakanja koja je stranka kriva. Kako god je neko uspio da opljacka drzavnu imovinu postojale su i stranke koje su bile u opoziciji i NISU obicnom narodu ukazale na planove "PLJACKASA". Postavlja se pitanje ko je onda kriv ? SDA, SBiH .. kako vi kazete ili svi zajedno? Ja mislim da su svi podjednako krivi. Po Pozdravljam potez TK vlade. Bar da od sada krenemo nabolje. Sta je bilo bilo je.
Jos samo da se pljackasi izvedu pred lice pravde
Svi smo mi svjesni kriminala koji je vodio SDA kada je u pitanju privatizacija nasih fabrika ali do sada niko nije odgovarao za to, pa dokle cemo cekati tuzilastvo i sud da radi svoj posao? Dokle?
Kad će na red doći Duraković, Petrović i ostali za silne privatizacije i prodaje odnosno pljačke u TK?? Režija stranke za Bosnu i Hercegovinu uz SDA! Bajazit Jašarević, Mujić, gdje su ti ljudi??
kada ce doci na red procesuiranje pljackaske privatizacija koju su proveli SDA i SBiH kojom su preduzeca bacili u nemilost tajkuna a radnike doveli do siromastva
Neće nikada jer oni drže sve od tužilaštva, suda, policije, mafijaši pravi! Zato i nikada neće odgovarati za svoj kriminal! Nažalost!