Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
padaju Kukini ko krmače u blato
Ako vec niste prihvatili tolike izvjestaje, sta se radili godinu dana vi kao nadzor ? Gdje su vase ostavke ?
Važno je da oni primaju plate, a to što se narod raseli po svijetu nikom ništa.
Vala da hoce smijeniti onog nesposobnog debila od direktora Tuzlanskog aerodroma, ne mogu ga gledati vise.
Ono je nevidjeni lopovčina. Na žalost, ova ga je vlada i postavila. Smijenili su čovjeka, koji započeo posao na aerodromu i koji je znao i htijeo da radi.
Vlada TK pod palicom SDA ce da bude garant za radove na Bloku 7 koje ce da izvodi njihov brat Milorad Dodik. Bravo za republikance i pozdrav za sve SDA-ovce from bihajnd :D
Banova me Klix trajno haha, samo zato jer su im možda dosadili komentari u kojima prozivam njihove nesposobne novinarčiće. Evo opet očekujem da mi slože jedan ban pa da opet napravim novi profil. Misle da su moćni ako ukinu račun nekom na internet stranici, dok im u komentarima divlja nacionalistička st0ka koju očigledno čuvaju ko oči u glavi.
Ali su zato prihvatili prijedlog o povećanju paušala i plata za zastupnike