Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo državo. Bakir uzima milione od bolnica, uništio je i FK Čelik, uništio čitav sarajevski kanton i sve što valja u njemu. Obespravio čitavu državu i sve ijednog stanovnika. Jedva čekaš da te neko počasti oštricom noža u prsa, da te uroka. Al' neka, bez SDA nema Bošnjaka kako kažete. Oni su zaštitnici nas, oni nas brane. K'o ne glasa za SDA, nije Bošnjak. Samo nastavite radnici, ne odustajte. Ova govna će propasti. Država je preživila i Mujezinoviće i Brankoviće i Silajdžiće i Bahtiće - preživiće i ratne profitere! Smrt SDA i kriminalnom miljeu Bakira Izetbegovića, živjela Bosna - naša država!
JEDINO RJESENJE JE NALUPAT NESPOSOBNE VLADAJUCE HALOMETE......
Pa za koga ce bosnje glasati ako ne bude baketa 😥😥😥😥😥😥 Svi ti koji placu su glasi za SDA mahnit narod !!!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
interesantno dok se radnici pate i ovi iz TK ganjaju nacin da im daju iz budzeta pare (a ne trebaju i nisu duzni ako cemo posteno) niko ni jednom ne spomenu ko je izvrsio tu mafijasku privatizaciju i ko je uzeo pare od ovih firmi? i koji sudovi nece da pokrenu ove slucajeve? i koji tuzioci su odgovorni (imenom i prezimenom)? i jel iko priveo sda šugavca bajazita jasarevica za cijeg je mandata i unistena tj "privatizovana" TK privreda? i zasto se tim lopovima ne oduzme ukradeno i da radnicima? zasto sarajevo suti? suti zato jer, ako nekad krene hapsenje zbog lopovske privatizacije pola sda stranke ce u kaveze
para ima na vašim računima , oštinite malo od sebe pa će biti nafake za sve obespravljene ljude u ovoj zemli
zamislite premijer vlade TK u ostavci želio se kandidirati na mjesto predsjednika MIZ-a IZ i nije primljen a vlada ko "kjajević a majko"
Bošnjaci !!! Sve dok vam i dan danas pune glavu ratni političari kao Izetbegovići , Lagumdžija , Halilović , Silajdžić i slični vi će te tonuti u sve veću i veću bijedu. Svi ovi političari su bili aktivni 90-tih a evo i danas su tu. Sve više i više se sami izolirate i sve više i više tjerate od vas RS i HRHB , a i budala može da se okrene i pogleda da su oko vas Srbi i Hrvati a ne Turci , Šiptari i Arapi.
Ja ću im reći rešenje i njima i korumpiranim sudovima koji su dio tog projekta oplaćkaj radnike politroni i ubojice radnika e to su ti u vladi i sudovima oni su krivi i omogućili kroz pravni sistem i zakone plaćku radnika i njihovih porodica: rešenje je da svu imovinu prijašnjih i dosadašnjih diroktora njihovih satelita kao i revizija kojekakvih oduzmu i dadnu radnicima.
A zar je iko ozbiljan povjerovao u njihova obecanja????
Nismo ni mislili da hoćete . J*** vas onaj ko vas drži i ko vas izabra .
Pa zadužite se! Ne bi to bio prvi kredit koji je podignut. Ionako svi živimo na račun MMF-a. Zadužite se i dajrte ljudima tih pišljivih, jadnih i bijedni 400,00 KM. Kako vas više nije stid iživljavati se nad ljudskim sudbinama? Kolika je tvoja plaća ministre, odreci se i daj ljudima kad ti je toliko žao. Kako vas nije stid da tražite pomoć od Crvenog križa. DaBogda se vama pomoć u Crvenom križu skupljala i to vrlo brzo. I budala zna da je to ubleha, kao vaš pokušaj da ste eto pokušali nešto. Ljudi vape za radom i zarađenim, ne traže milostinju. Stoko!
Ovaj umihanic nije normalan. Crveni krst ne dijeli pare, sve sto mogu dati su vrece brasna i mlijeka u prahu. Kakve druge dogovore moze napraviti?
bahrija uzmi ti sebi "paketic" a podaj svoju platu radnicima...
Ovo što ih mole da se vrate, govore koliko su se usrali. Ako istraju do kraja, znaće da su ostali bez muda. Radnici ako istraju do zadnje, biće nešto. Ove silne molitve da se vrate i da će dobiti sve je samo znak slabosti vlasti prema njima. Gonite ih!
Vlada nema novca za jednokratnu pomoc i imali bi obraza uzeti od Crvenog kriza, ali zato za "bijeli hljeb" nece nedostajati! Pa, mi ne cjenimo svoj zivot ni 1 posto zato nas i tretiraju kao stoku bez pameti i samopostovanja!
Svaka čast onom romu sto izadje iz auta i dade 100 maraka radnicima.
Je li to onaj Rom što je dobio azil prije mjesec dana.
A KAD MALO BOLJE RAZMISLIM OVAKO NAM I TREBA NISAM JA DAO 300 000 GLASOVA ZA MALOG BAKIRA MA FUJJJJJJJJJJ FUJJJJJJJJJJ FUJJJJJJJJJJ
Ko im jebe mater svi su glasali za Baketa eto im ga sad.Iopet da budu izbori sutra opet bi glasali za SDA MALOUMNICI RURALNA PODRUČJA GDJE PROLAZISVE ŠTO sda nalaže i obeča jebiga nepismen narod šta češ.
Bio čovjek na Džumi. Bio drugi na podnevnoj misi. Bio treći kod partijskog šefa. Ima li ko da radi ?
Pa hebo ti sebi najmilije!