Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zašto je nama osnovcima skuplji gradski prevoz od studenata. Sramota.Osnovno obrazovanje je obavezno a studiranje je stvar ličnog izbora i mogućnosti.
to ,tooooooo TOOO .VEOMA sam zadovoljna sto so uspjeli :)))))))) eto vam sad svima sto nas NISTE podrzavali ;)
Daš čovjeku prst hoće cijelu ruku.Odjebi Muamere u skokovima možda je đabe, a i prije stigneš.
Sada će te se vozati na račun oduzete njege za bolesne preko 65 godina starosti koju je kanton oduzeo starima. Aferim. Još da vam kupimo knjige, damo putne troškove za vikend i topli obrok.
Heh napokon al od kad stupa na snagu grrr trebalo je prije 4 mjeseca -.- nek nam sad za ovu akademsku do kraja daju dzabe jer ipak smo dali 7-8 mjesci po 33KM -.-. Bar mi koji se ne svercamo. Al opet bolje ikad nego nikad. Svaka cast raji koja je isla na proteste!!!
B E S I M A Z A P R E D S J E D N I K A (kasicna prica, podigni pompu, digni raju, malo zajebaji, pred izbore popusti i svi sretni naredne 4 godine)
ja sam veoma optimistična, ali s obzirom kaka je naša država pohitna, dok se to objavi u službenim novinama, može proć i 6 mjeseci hehehehe Ali bolje ikad nego nikad, baš mi je drago da protesti nisu bili uzalud.
Konačno, bilo je i vrijeme...da su studenti i pametniji i složeniji pa da promjenimo i dignemo čitavu zemlju na noge, jer mi to možemo, samo smo svi lijeni i neodgovorni.I neka nam je država ovakva, jer smo mi studenti gori. Za ovo pohvale...
svaka čast!
kada se ako bog dragi da privatizuje gras vidjecemo koliko ce karta biti para...
petobanka za godinu dana ... taman da promjene trolenguski vozni park ... raspadaju se ...
FINO JOVO NANOVO SMANJITE VASE PLATE PA BICE DZABE KARTE ZA STUDENTI
sad se necu morati svercati po tramvajima i trolebusima
kad ce se objaviti u sluzbenim novinama?
konačno dobre vijesti :)