Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Toliko kraljevska porodica dnevno trosi na toalet papir
Toliko bi samo ćevabdžija Mrkva utajio poreza za 4 mjeseca. Jel treba neki komentar, dal nam treba visoki predstavnik ili nulta tolerancija poreskih obveznika, radi koje je svojedobno pao i sam ALija Kapone ! Kemo otjpjevaj svoje da znamo ko su ti bili saučesnici kod utaje ! PA odmah u stanove i hotele !
OVi tu sumu troše na mjesečnu zalihu toalet papira iliti tariguza . . . !!!
Bakir na aparatima..
Ovo je mjesecna plata covjeka koji je konstantno zabrinut.
Taman za po plate Incku
Pa mora necim prkno posusit 😃
...svog nastojanja da podrži stabilnost BiH i napore koje ulaže OHR... koji napori, ovi bas nemaju kome podijelit sadaku vec ovim sto imaju novce
Punooo,pa ja nemam Komentar
Event posjetiocu Inzku tamam za dvije mjesecne plate
nije puno al može dobro doć za plaćanje radniks