Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SVAKI ENTITET KNJIZI STO JE NA NJEGOVOM, TAKO CE BITI I KADA NAPRAVIMO TRECI HRVATSKI ENTITET. SVAKOM SVOJE, HA YA!!!
Ako si srb iz GTPC-a (Genocidna Tvorevina PC) kakva ti korist hoce li biti odbaceno ovo ili nece? Sta imas od toga? Sta ces ostaviti djeci? Najbolje je za srbe da traze sta oko beograda ili okoline, kakve starije kuce ili placa pa praviti sta. Najgluplji potez je uzeti kredit i kupiti stan u GTPC-u , pa ako vec uzimas kredit i zaduzujes se kupi stan u bg, pa da znas da imas sta ostaviti djeci, sta ces oko Sarajeva nikakve perspektive dugorocno, samo tavorenje od danas do sutra i cekanje kad ce ko sta \"shuknuti\" bosnjama... a sta imas od toga. zivot brzo prolazi i za 20-30 god, gdje si bio? nidje, sta si radio? nista....
Sto brzo sklonise clanak sa naslovne strane...?!!!
SVAKI MILIMETAR REPUBLIKE BOSNE I HERCEGOVINE JE DRZAVNA IMOVINA DRZAVE BOSNE I HERCEGOVINE...!!! Nema podjele...!!! ZAPAMTITE GENNOCIDASI SERVO-NAZZI TERORIRISTI SRBI...!!!
dgf sdgf sdgf
@ BOSNA ZAUVIJEK... Svaka cast na komentarima...!!! BIH4EVER...!!!
LAZNOJ tamburi mogu samo ponuditi DA SE DOBRO NACCUCLA BOSANSKE KITE IPO...!!! BIH4EVER...!!!
Svaki milimetar BiH-e JE BIH-a...!!! Drzavna imovina je svaki milimetar Republike BIH-e...!!! Za sva vremena...!!! BIH4EVER...!!!
VRIJEME JE DA SE TRRAZI ODDSTETA I PRRAVDA ZA SVE STO JE GENNOCIDNI SRPSKI RAJJH POCCINIO PO BIH-I...!!!
DRZAVNA IMOVINA i SVE STO JE U KADASTRU REPUBLIKE BOSNE I HERCEGOVINE PO NIKAKVU CIJENU DOZVOLITI DA GENOCIDNI RAJH SEBI PREPISE...!!! NAPROTIV...!!!
Na osnou čega entiet daje sebi za pravo da knjiži i upravlja tuđom (državnom) imovinom, kada to pitanje još nije riješeno na nivou države. Takav zakon može donijeti država za svoju imovinu, a odredbe državnog zakona će regulisati prava nižih nivoa vlasti na rsapolaganje, knjiženje i prometovanje državne imovine. Šta to pravno u posjedu ima entitet? Pa ništa, naravno. Kakva geodetska uprava entiteta, koji je to organ za davanje mišljenja o imovini BiH. Klasičan pokušaj otimačine u svrhu zaokruživanja stanja u entietu nas putu zascrtanom uMemorandumu SANU II čiji je konačni cilj (KAPITALNI, kako su ga nazvali) odcjepljenje entieta RS, samo za takvo što će trebati saglasnost sva tri konstitutivna naroda. A obzirom da je za dodika sve upitno, ne bi me iznenadilo da naredni potez bude ukidanje statusa bosnjacima kao konstitutivnog naroda i svođenje na nacionalnu manjinu, što bi bio korak dalje na tom putu. E pa dok je bosanaca to će biti samo san!