Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bakire;ti si u nasljedstvo dobio pasaluk-avliju kao sto ti je babo i obecao,dosli ste iz samca sa najlon kesom i poderanim dimijama a sada si beg,sta se bunis,pa babo ti je podijelio bosnu i unistio je gore nego iko u istoriji,potpisuj alija pa makar i avlija,obistinilo se i ne pravi se da ti je lose furdo.
Razmazio sam dragu dao sam joj sve. Kad eno nje na drugome; e tu bijes me obuze. Obezvrijedila mi logiku, oskvrnula mi trud, bez milosti me k u r v a nasukala na sprud. Rec-dvijee u hladu borova, da kvarni vlaski tip. Razgovarat sa bludnicom i nije neki cin.
šta ovaj bradica baljezga, i koga on zastupa, onih 5% bošnjaka?! namjestilo izbore pa bi sad da se igra geometara pa još konta predsjednik suda (mason) će mu srediti restituciju... hahaha
Tvij je tata stvorijo drzavu rs.potpisao je crni deyton kada smo bili najaci,ti imas firme po sr.
ustavni sud je federaciji naredio pre punih 6 godina da oformi komisiju za istrazivanje sudbine sarajevskih srba,federalni politicari su tada javno porucili javnosti da je nece oformiti jer su svjesni da je ustavni sud kao i BiH jedna mala imaginarna tvorevina koja postoji samo u glavama bosnjaka i na 22 % islamke teritorije
Sta ima u Fildzaniji ? Cujem opet neredi . Karaju vas malo Hrvati ? Neka i treba , dobro je to.
Kolko smesan lik je ovaj Bakir bruka,prava je slika i prilika danasnjeg Bosnjaka daj da ja imam i da ja kradem za ostale me zabole... Zali boze i da budu novi izbori za koga klasati a da nije malouman?
http://www.youtube.com/watch?v=fKvXiBVK-K4&feature=player_embedded
Imal\'đe ti jarana Šaje i njegova Crnca S kojim si muflljuzom Sarajevskoj podzemlja ovi dana haver samo tako baba svog stopama, jer bo i on je više cjenio svakog kriminalca od poštena čoeka pa je taku i državicu napravio od kozje čuprije do rimskog mosta sve jad i čemer đe se god okreneš PS. text ćlanka nisam ni ćitao , jer sigurno nisi ništa ni izjavio pametno !!!
Bakire, ne zaboravi ostaviti rupu na tim svojim molbama, žalbama, zahtjevima... Da ih Dodo može natakariti na K. a da pritom ne ošteti tekst.
u fildžan državi?Lijepo li je živjeti na 24% rezervata,je li tako Srbi islamsk vjere!?
Kada su stranci htjeli ugasiti SDS Alija je to sprijecio 1991 godine ...
Ni meni nije jasno sta se Bakir buni ... Pa babo mu je legalizator RS-a, dao im je legitimitet 1992-ge kada je pregovarao sa njima, kada su stranci htjeli ugasiti SDA Bakriov babo je to sprijecio ... Na kraju je u Daytonu potpisao Dayton, ugasio bez volje naroda Ustav RBiH koji je bio jedini garant drzave, legalizovao podjelu zemlje po zelji njenih neprijatelja, Bosnjake razbio na 10 Kantona da bi ih lakse opljackale Alijice itd itd itd. Da ne pricamo kako je prodao Srebrenicu o cemu sada svjedoce ratni komandanti, kako se trgovalo teritorijama, kako su smjenjivani pravi komandanti, sta nam je uradio nepotizam i Samacka struja, kako je stranku ostavio rodjaku Tihicu koji je takodjer iz Samca itd itd itd
Zasto je zabranjeno komentirati gljivu u Srebrenici???
ha ha ha ha ha ha!
šah, šeh, šuh....eee konju