Komentari (206)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sta vas briga, idete na naucne skupove u juznu osetiju
naravno izbjegavajte balije
@JebachIzDijaspore019 citava planetarna nauka proucava tesline radove, i ne Mogu da mu doguraju do koljena. Sta je neki bosnjak izmislio? Jesi cuo za Pupina? Za milenu Maric? Vi balije mozete samo da kukate, inferiorni ste spram Srba u svemu, pojma vi nemate o nicemu. Lutate u laznom identitetu i sopstvenim frustracijama, upravo zbog tog izmisljenog laznog identita, zato ste u depresivnom stanju i stanju mrznje non stop, pripadnici bilbordnacije smjesteni u rezervat.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Na svakom koraku treba isticati da je tvorevina čija je ova vlada koja je dala ovaj genijalni prijedlog nastala na genocidu. Ponavljati, ponavljati, podsjećati, ukazivati....nikad se ne umoriti.
NUMQUAM CREDATUR HOMINI QUI MULTA LOQUITUR
"Srbi su samo protiv onoga ko bi hteo da ih makar malo opameti, a oduševljeno kliču svakome ko ih još više zaglupljuje, unazađuje i unesrećuje."Koča Popović.
Sto muslimani ne shvate da necemo sa vama da djelimo misljenje? Mi smo za vas genocidasi,a vi za nas izrodi smrdljivi i zar nije nas potez posteni od vaseg licemjera?Imamo nase zivote,nas zivotni prostor ne namecemo vam se i trazimo to od vas.Kafa,rakija moze ali vise od toga ne dolazi u obzir.
a pogledaj tvoju naciju koja nije u stanju da ucini nista osim da sve vise laje na srbe?Ko je bolestan jadan ne bio.Za 25 godina ste uspjeli upropastiti par gradova,napisat neku historijicu koja se svodi na lajanje na Srbe.Ni vica ne znate vise dobrog ispricat.
Ma pusti te suplje price.To je tema vas u trokutistanu a realnost je sasvim drugacija.Nadji koju hoces oblast i pokazi mi ko je od tvojih vrijedan spomena i ko je nesto uradio vrijedno globalnog postovanja
Zemljo, otvori se!
Samo lažete i spletkarite, niko ne negira RS na naučnim skupovima, nego Vama ne odgovara ništa što je vezano za BiH, ne znam šta čekate, autoput?
Srbi se skoluju ne brinite vi za nas.Samo kazemo da necemo na vase skupove naucne jer vam je glupa prica,tj. suplja prica.Sto je to problem?Uostalom mi smo genocidasi,koji cemo vam mi na tim skupovima?
Realno srbi su krajnje patološki bolesni ljudi, čak šta više usudjujem se da kažem da vam je kolektivno ispran mozak u životu nisam vidio bolesnije nacije tako da ne znam stvarno kako mogu srbi uopšte da se pitaju išta za nauku kada vi negirate sve što je napisano od ne srba a što vam se ne poklapa sa onim što su vas roditelji i mediji učili.
trebaju izbjegavati naučne skupove na nivou BiH----LOGICKI
Jel to ona vlada sto salje djecu na genocidasku obuku
Vi niste normalan narod, ali nikako. Djecu, umjesto u skole ili kampove za matematiku, hemiju, fiziku, vi saljete u Rusiju da se uce kako ratovati po sumama, a ovim malo starijima ne date da se obrazuju i idu na naucne skupove. I onda se vi nađete nekome pricati o zatucanosti, zaostalosti, a ovakve stvari radite. Da ne spominjem da vam je predsjednik entiteta svercer cigara i pjevac cajki ispod satora. Jos i hotel gdje se silovalo i ubijalo iz inata otvarate. Fuj.
Ma niste ni narod, vi ste pleme zaostalo koje zivi u 1389. Nadam se da cete se pogusiti u svojoj mrznji i zatucanosti. CAST IZUZECIMA!
I jos nesto, zaboravio sam napisati.. Kakav je to narod kod kojeg izbore mozes dobiti samo ako velicas najgoreg ratnog zlocinca u povijesti vlastitog naroda? Kakav je to narod od kojeg budes proglasen izdajnikom ako Ratko Mladica nije za tebe heroj?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Pa mogu sta nauciti,kako ce ih onda lagati da je sve nastalo od njih.
Civilizacijski mrak.
Cuj "Institut za genetičke resurse", zna li se sta je to uopste?
@bossyx, e da znas srpski,jasno bi ti bilo.:-)
@igrakolokodkomsije zar nije "jezik srpskog naroda"
Suza suzu stize kad vidim kakav se intelektualni zulum sprovodi nad djikanima.
@Sezam, i ja kada snimam i vidim koliko vas ima zatupastih,kukala majka!:-)
Ovo je prevazislo i nivo zadrtosti kojeg bi i najcrnji srbomrzac mogao zamisliti da su srbi sposobni da proijiciraju… Ako ovo prodje kao pozeljno, srbadija u BiH ce sebe samoproklamovati najvecim debilima na svijetu!
@dibbidus, hajde ba Hafize prevedider!