Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Meni nije samo jasno, zasto Federacija ne blokira bilo kakav vidi protoka financija u entitet RS. Pa oni u RS u ne bi mogli sedam dana izdrzati bez Federacije. Treba vec jednom da Bosnjaci stanu na noge i pokažu zube Četnicima. Ako ne znate a ocigledno SDA stranka nema pojma, ostavite drugima na drzavnim nivoima vlasti da ubiste Genocidnu tvorevinu....
Pomislio bi čovjek da mrze BiH 😂
Samo im treba zavrnuti sve pipe od MMF-a i stvar rijesena
Oni prihvataju samo sporazum.sa.rusijom.
MENTALNO OBOLJELA NACIJA ( u vecini ) KOJA TIJELOM ZIVI DVA STOLJECA ISPRED PAMETI I SULUDOJ MITOLOGIJI.
Vucic i Dodik ce dovrsiti Milosevicevo samounistenje srpskog naroda.
Kukat će ova mjesna zajednica kada dođe vrijeme za MMF angažman ako budu samo pametni probosanki političari, treba se samo izjasniti da neće ništa od MMF a.
Na žalost zagristi će sigurno
Da je EU pametna,KAO STO NIJE,da posalje pare FBiH,a ovi neka proceduralno crknu od gladi.
"Stručnjaci' za sve i svašta nisu prihvatili hhhhhhhhhhh
Polako smrdonje, i vi ćete da legnete kao onaj kamenjarac. Samo još malo vremena. Bake ga stavlja da i ne osjetite. A kad vam dodje do jaja, kasno je.
sikter!
A da te pitam Željkice , jel ono vlada šume , a i parlament iste , donio neopozivu odluku , dakle NEOPOZIVU i KONAČNU , odluku o "rezervistima , prazniku šume...", i td itd ...? Pa , ko to onda povuče i baci u koš..? Aaaa...?
preseravanje ... ne pitate se nista .....
a da pare koje ste potrošili vratite onda ili to ne može jer ih nemate odakle da vratite
Opet vlada pc maze oci krezubim poltronima a kad postsne gusto onda ce biti daj mmf, daj ipa fondove...