Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja ne znam sto se njima fino ne da RS i neka vladaju RS-om...rat je davno prosao a mi izgubili i gubimo vrijeme sa njima. evo vam fino drzava vasa kojom se dicite i naravno svima otkazi koji rade u FBiH a iz RS pa tamo njima neka vam nadju posao.
„Trebalo bi da bombardujete Srbe” rekao je Papa Jovan Pavle Drugi. „Srbi su narod bez zakona i bez vere. To je narod razbojnika i terorista” bila je izjava Zaka Ziraka „Molim se da se vatra nebeska obruši na Srbe” rekao je Otac Pjer, poznati francuski sveštenik „Što se Srba tiče… To je danas jedan bolestan narod” – General Žak Kot, bivši komandant UNPROFOR-a
Yebo vam mrtvi Alija Zivkovic mamu koji je stvorio taj cetnitet..
A kako da pljackaju zeljeznice ako ce svi moci vidjeti da to rade… halo ba Evropo… smanji gas…
Zar ovo nije dokaz da se radi o kvazi drzavi i da je Dodik u pravu. Totalbi nefunkcionalna drzava koju blokira svako kome se digne ..... Jebes ovu drzavu....
Pa bolje odmah prekinuti proces pristupanja EU. Ako za svaku stvar bude treba saglasnost entiteta i kantona onda nigdje necemo doci.
nigdje mi nećemo, predugo ovo traje
HDZ će podržati SNSD na nivou BiH, a SNSD će im vratiti uslugu.
--- Istovremeno, prijedlog Vlade RS o uvođenju rotacije u predstavljanju BiH u međunarodnim ugovorima je neprihvatljiv kako za Vijeće ministara, tako i za Vladu FBiH. Rotacija ? KAd Bošnjaci izaberu slabog predsjendika ko Bakira sve je moguće. Vjerujem da će onda i HR Herceg Bosna tražiti rotaciju, jer ima i ona svoju Željeznicu, pa što bi ona bila IZVAN ROTACIJE, iovako su Hrvati u BiH NEIZDRŽLJIVO UGROŽENI, i predsjendica Kolinda svaki dan plače i jeca zbog njih ! :)
Samo vi Dudka i Zeljka oslobadzajte od odgovornosti a oni svakodnevno udaraju na kicmeni stub ove zemlje.
duduk je samo kontra Baketa, da Bake kaže da se rs ne treba ukinuti, duduk bi odmah rekao kako se rs treba ukinuti!